Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Bastia

Bastia, vlak bij uw Sandaya-vakantiedorp, mag u beslist niet links laten liggen tijdens uw verblijf in de Haute-Corse. Deze stad tussen de zee en de bergen is de hoofdplaats van de regio en draagt het label ‘Ville d’Art et d’Histoire’. U bent er vast meteen weg van. Volg dus de gids en geniet van een onvergetelijke dag in Bastia!

Campings in de buurt

Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Bastia, uw ideale vakantiebestemming!

Op weg dus naar het mooie Bastia. Daar wacht de bucolische Romieu-tuin, een oase van rust. Ook de Place Saint-Nicolas, de Citadel en de volledig autovrije Rue Napoléon mogen niet op uw programma ontbreken. Breng tot slot zeker een bezoek aan de Scala Santa-kapel met zijn ‘heilige trap’, een architecturaal juweeltje dat bij liefhebbers van erfgoed en religieuze gebouwen steevast in de smaak valt. 

Na uw bezoek aan de stad komt u heerlijk tot rust in uw Sandaya-vakantiedorp waar u lekker kunt relaxen met uw geliefde, uw familie of enkele vrienden. Een duik in het zwembad, nippen aan een cocktail op het terras van het restaurant of tot rust komen in de wellnessruimte: aan u de keuze! Op het einde van de dag geniet u in uw comfortabele stacaravan of op uw kampeerplaats van uw welverdiende rust … en dan volgt alweer een nieuwe vakantiedag!

Bezoek Bastia met de hele familie

Zet alvast de wandelschoenen van uw hele gezelschap klaar want uw bezoek aan Bastia en omgeving belooft een sportieve uitdaging te worden! Bastia en zijn hinterland zijn een uitgelezen speelterrein voor families: boottochten, touwenparcours, canyoning, tochten te paard … Dit is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Klaar voor het avontuur?

Hebben de kids ondanks dit mooie programma toch nog energie te veel? Die kunnen ze dan mooi kwijt in het aquapark van de camping of in de gratis kinderclubs: twee plekken waar de sfeer altijd goed zit en doorlopend plezier wordt gemaakt.

Bezoek Bastia met z'n tweetjes

Voor verliefde stellen valt altijd wat te beleven in Bastia. De sfeer ademt gewoon romantiek en is dus ideaal om enkele dagen met zijn tweeën door te brengen. U vindt het vast enig in de bucolische Romieu-tuin met zijn bedwelmende bloemengeuren. Een wandeling langs de Citadel geeft u een mooi uitzicht op de oude haven en de zonsondergang vanaf de Aldilonda, een wandelpromenade boven de zee, zal de finishing touch zijn van uw 100% romantische dag.

 Voelt u de adrenaline graag stromen? Waan u in de zevende hemel tijdens een parasailing-tocht of een vlucht boven Corsica aan boord van een ULM. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Camping Bastia: onze tips voor een geslaagd verblijf

Woon een concert van Corsicaanse polyfone liederen bij: een heuse traditie op het eiland en niet te missen!

Ontdek het rijke rurale erfgoed van het Eiland van de Schoonheid dankzij de ‘Route des Sens Authentiques’ of de ‘Strada di i Sensi’ waaraan meer dan 400 producenten en ambachtslui meewerken.

Een kleine trek? Proef het overheerlijke ambachtelijke ijs van Raugi, ijsbereiders van vader op zoon sinds 1937.

Restauranttip: kies een gerecht op basis van dagverse vis en neem als dessert een stuk ‘fiadone’, de emblematische cheesecake van het eiland. Van harte aanbevolen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!