Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?

Strand van Raguenez

Ontdek vlak bij uw Sandaya-camping in Bretagne het sublieme strand van Raguenez, dat de inwoners van Névez terecht tot ‘het strand van Tahiti’ omdoopten. Het is ideaal gelegen tussen Pont-Aven en Concarneau, en geldt als het allermooiste strand van de Finistère. Bereid u alvast voor op een verrassing van formaat! Deze plek overtreft uw stoutste verwachtingen …
Strand van Raguenez : reserveer uw verblijf

Het strand van Raguenez, een niet te missen hotspot op uw vakantie!

Bretagne roept bij u niet het beeld van turkooisblauwe lagunes en witte zandstranden op? Die vooroordelen kunt u meteen opbergen wanneer u het strand van Raguenez ziet! Met zijn kristalheldere water, langgerekte fijnzandstrook, met groen begroeide kliffen en rotsformaties bij het water heeft het strand van Raguenez in Névez haast Polynesische allures!

Enkele kilometers verderop heeft ook uw Sandaya-camping heel wat leuke verrassingen voor u in petto. Geen zeewater hier, maar wel een groot aquapark met verwarmde overdekte zwembaden en openluchtbaden. Na enkele afdalingen van de waterglijbanen onder de stralende zon van de Finistère ontdekt u ook op het droge heel wat leuke activiteiten: een wedstrijdje op de petanque- of tennisbaan, een ritje te paard … De kids ravotten op het springkasteel of ontdekken nieuwe activiteiten in de gratis miniclubs. En na een verrukkelijk diner in het restaurant van de camping gaan de lichten aan op het podium: de show kan beginnen! Bij Sandaya is vakantie echt een feest!

Bezoek het strand van Raguenez met de hele familie

Bretagne is een gedroomde bestemming voor een strandvakantie. Uw kleine campinggenoten willen dan ook geen tijd verliezen! Gewapend met snorkel, duikbril, handdoek en zwempak staan ze te popelen om de Bretonse kusten te verkennen. Eerste halte: Névez met het sublieme, langzaam aflopende strand van Raguenez. Het witte zand en turkooisblauwe water doen de verbeelding van uw kroost meteen op hol slaan! Wedden dat uw kleine ukken zich op een exotisch eiland wanen?

Krijgen ze er maar niet genoeg van? De stranden van Trégunc, Concarneau en de inham van Rospico nabij Port Manec’h zijn bijzonder geschikt voor een zwempartij met de hele familie. Wie zit het eerst in het water?

Bezoek het strand van Raguenez met z'n tweetjes

Door de paradijselijke aanblik van het strand van Tahiti krijgt u wellicht zin om eropuit te trekken. Kies in Névez het ruime sop en maak een romantische tocht aan boord van een van de beroemde driemasters!

Naast het kleine Île de Raguenez, waar u bij laagtij zo naartoe kunt wandelen, telt de Bretonse archipel nog verscheidene andere mooie eilandjes. Hou halt in de haven van het Île Saint-Nicolas, de parel van de Glénan-eilanden, waar steeds andere tinten blauw het landschap kleuren. Zwemmen, luieren, watersporten: het kan er allemaal. Trekt u liever uw wandelschoenen aan? Maak een rondwandeling op het eiland en snuif het aroma op van de emblematische Glénan-narcis, een heuse beroemdheid!

Camping Strand van Raguenez: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bekijk de dingen eens vanuit een ander perspectief: vanaf het kustpad ziet het strand van Tahiti er enig uit, vooral bij zonsondergang!

Bij helder weer ziet u de contouren van het Île de Groix, nog zo’n pareltje dat u gezien moet hebben!

Wandel door de sublieme baai van Douarnenez en proef de heerlijke zeevruchten in een van de vier havens!

Bent u dol op kanotochten? Op dan naar Les Roches du Diable op het Bretonse platteland!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Strand van Raguenez, reserveer uw verblijf!

Névez | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!