Camping Glénan-eilanden: reserveer uw verblijf

De Glénan-eilanden, uw ideale vakantiebestemming!

De Glénan-archipel kan bogen op het helderste water van Bretagne. De narcis die er groeit, komt nergens anders ter wereld voor. En de zeilschool is bekend in heel Europa. Daarmee beschikken de eilanden over heel wat troeven om hun gasten te verleiden. De overtocht vanuit Concarneau, Bénodet of Loctudy duurt amper een uurtje, en toch lijkt het wel alsof u zich op de eilanden aan het einde van de wereld bevindt.

Als u de ontdekkingsreiziger in u even op adem wilt laten komen, is het volop genieten van de faciliteiten van uw Sandaya-camping: ga zwemmen in het overdekte en verwarmde zwembad, neem deel aan de activiteiten of ga sporten in de buitenlucht, rust lekker uit op het terras van uw volledig uitgeruste stacaravan, of ga een eindje snorkelen langs de stranden vlak bij uw camping in Zuidelijke Finistère. Gooi hier maar alle remmen los, want Bretagne en zijn eilanden zullen u blijven verbazen.

Bezoek de Glénan-eilanden met de hele familie

Op de Glénan-archipel wacht u en uw familie zowel aan land als op zee een brede waaier van activiteiten. Zodra u hier aankomt en het zuivere water ziet, zult u alleen maar een verfrissende duik willen nemen, maar ook de zeebodem is het ontdekken meer dan waard. Ga samen met de kinderen aan boord van een catamaran met doorzichtige bodem en geniet van het spektakel. En u houdt er niet eens een nat pak aan over!

Bent u een liefhebber van waterrecreatie? Maak dan een tochtje met de kano rond de eilanden Saint-Nicolas, Bananec, Drénec en Cigogne. Op elk eiland vindt u tussen de uitgestrekte witte zandstranden en de turkooizen lagunes wel een paradijselijk hoekje.

Bezoek de Glénan-eilanden met z’n tweetjes

Zin om helemaal uit de sleur te breken langs de Bretonse kusten? Maak dan samen met uw geliefde een boottocht naar de Glénan-eilanden en laat u verleiden door de magische schoonheid van deze parels.

De Glénan-archipel is opgenomen op de lijst van Natura 2000 en vormt een heus reservaat waar de natuur heer en meester is. Om er helemaal in op te gaan waagt u zich best aan de beklimming te voet naar de top van het eiland Saint-Nicolas: het adembenemend mooie uitzicht op de binnenzee is een feeëriek plaatje dat u voor de eeuwigheid moet vastleggen.

Camping Glénan-eilanden: onze tips voor een geslaagd verblijf

De ideale periode om de archipel te bezoeken? Tussen april en juni, want dan staan de narcissen van Glénan in volle bloei!

Windsurfen, meevaren op een catamaran, zeilen, kitesurfen … Ga het water op met 'Les Glénans', de grootste zeilschool van Europa!

Wie de eilanden tot in de kleinste details wil verkennen, kan een van de onovertroffen gidsen in de arm nemen en een prachtige natuurwandeling maken!

Viert u vakantie samen met uw baby? Op de steigerplanken van het eiland Saint-Nicolas is het probleemloos flaneren met de kinderwagen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Glénan-eilanden, reserveer uw verblijf!

Névez | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Clohars-Carnoët | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!