Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

Glénan-eilanden

Ontdek deze zomer het tropische kantje van Bretagne met als uitvalsbasis uw Sandaya-camping in het zuiden van het departement Finistère. Zet koers naar de Glénan-archipel, een natuurreservaat tegen een paradijselijke achtergrond. Met hun smaragdgroene water, witte zandstranden, uitzonderlijke biodiversiteit en vele watersportmogelijkheden langs de kust, vormen de eilanden van de Glénan-archipel een heus paradijs dat u tijdens uw zomervakantie kunt verkennen.
Glénan-eilanden : reserveer uw verblijf

Uw vakantieverblijf met uitzicht op de eilanden van de Glénan-archipel

Wend deze zomer de steven naar Névez in zuidelijk Bretagne, de ideale familiebestemming voor wie de vele charmes van de Bretoense kust wil ontdekken. Op amper een paar meter van het Plage de Tahiti in Névez wacht uw camping met uitzicht op de Glénan-eilanden op u om te genieten van een luxueus verblijf aan de oceaan. Ter plaatse hebt u de keuze uit een brede waaier van activiteiten in de zeelucht: gratis kinderclubs, tennisvelden, multisportterreinen, boulodromes, een skatepark … De verveling krijgt hier alvast geen kans. Tijdens de heetste uren van de dag kunt u met uw familie een duik nemen in het grote aquapark van de camping met zijn overdekte en verwarmde zwembad. U vindt er zelfs massagebaden waar u zich kunt overgeven aan de geneugten van de balneotherapie. Intussen kunnen de jonge avonturiers zich uitleven op de waterglijbaan of snelheidswedstrijdjes houden op de 4 banen van de pentaglisse. Een klein hongertje? Zet dan maar koers naar de snackbar van de camping voor een snelle hap uit het vuistje. Daarna kunt u een bezoekje brengen aan Saint-Nicolas, het grootste eiland van de Glénan-archipel. Na een dag vol ontdekkingen is het tijd voor uw welverdiende nachtrust in alle comfort van uw accommodatie. Stacaravan, chalet, tent of camper? Kies zelf maar uw ideale logies voor uw vakantie op een Sandaya-camping in Bretagne.

Een bezoek aan de Glénan-archipel

De Glénan-archipel zal de hele familie weten te bekoren met zijn kristalheldere water en zijn uitgestrekte witte stranden. U kunt er wandelen op de met gaspeldoorns omzoomde paden, een duik nemen in de ongerepte baaien, watersporten en de typische narcis van Glénan ontdekken. Mogelijkheden zat dus om te genieten van de schoonheid van deze unieke Bretoense archipel. Voor de kust van het Pays Bigouden herbergen de mooiste eilanden van Bretagne een veelheid aan natuurlijke schatten die het ontdekken waard zijn.

Activiteiten voor de hele familie

Zowel te land als ter zee hebt u op de eilanden van de Glénan-archipel samen met uw familie de keuze uit een brede waaier van activiteiten. De zuiverheid van het water doet onwillekeurig denken aan het water van de mooiste tropische eilanden. U zult er meteen een duik willen nemen. Wanneer u genoeg hebt gezond op het fijnzandstrand van Saint-Nicolas, is het tijd voor een wandelingetje op het plankenpad dat u naar het hoogste punt van het eiland brengt. Daar hebt u een magnifiek uitzicht op de lagune van het eiland en op de Bretoense kusten. Bent u een watersporter in hart en nieren? Op de Glénan-eilanden vindt u de grootste zeilschool van Europa. U kunt er plaatsnemen op een board of in een zeilwagen, een rondje kitesurfen, of een tocht met de kano of kajak maken. Bestaat er een betere manier om de pracht van de Glénan-archipel te ontdekken?

Hoe te bereiken?

Hijs de zeilen en zet koers naar het zuiden van de Finistère en de mythische Glénan-eilanden. De hele zomer lang brengen boten u van Concarneau, op amper een paar minuten van uw Sandaya-camping, naar de archipel. Scheep in op een traditionele zeilboot, stap in een kajak, of kies voor de catamaran met onderwaterzicht.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Glénan-eilanden, reserveer uw verblijf!

Névez | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!