Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs op uw camping Paris Maisons-Laffitte

Op camping Paris Maisons-Laffitte kunnen kinderen van elke leeftijd meedoen aan een uitbreid aanbod van activiteiten! In de kinderclubs van Sandaya zullen ze een heleboel nieuwe vriendjes maken, dolle pret hebben op het terrein met houten en opblaasbare speeltoestellen en kunnen ze zich uitleven op het multisportterrein. In Maisons-Laffitte zullen de kleine kampeerders ook verrukt zijn van de speelvelden in het schitterende park van het kasteel met zijn 300 hectare aan mogelijkheden!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

In de Kids Club kunnen de allerkleinsten zich helemaal uitleven in de groene omgeving van de camping! Spelletjes in de openlucht, sportolympiades, leuke workshops ... De kinderen kunnen er heerlijk knutselen, zich uitleven en plezier maken onder de vriendelijke begeleiding van onze professionele animatoren.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De Juniors Club van camping Paris Maisons-Laffitte ontvangt alle kleine kampeerders vanaf 8 jaar om samen met hun vriendjes alles uit hun vakantie te halen. De activiteiten die op het programma staan bieden voor elk wat wils: sport en vermaak, voorstellingen en dans!

Mascotte Sandaya

Een heel scala aan activiteiten voor de kinderen op camping Paris Maisons-Laffitte

Speelweiden

Springen, glijden, draaien ... en dan weer van voren af aan! Midden op de camping kunnen de kinderen de hele dag terecht op het speelterrein met houten speeltoestellen zoals een glijbaan, draaimolen en veerwipfiguren.

Springkasteel

Welkom op Koolaya Land, ons opblaaseiland voor alle kleine kampeerders die geen zitvlees hebben! De kinderen zullen springen van plezier op hun vakantie bij Sandaya.

Pingpong

Als iedereen is uitgezwommen in het verwarmde zwembad van het aquapark kan het richting pingpongtafels om met alle vriendjes een groot toernooi te organiseren! Uitleenmateriaal beschikbaar. Vraag ernaar bij de receptie van de camping.

Multisportterrein

Kies uw sport van de dag: voetbal, handbal, basketbal ... Stel een team samen en de sportieve middag met uw familie of uw nieuwe vrienden kan beginnen!

Ontdek camping "Paris Maisons-Laffitte" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums