Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Brantôme

Hebt u de Dordogne als bestemming voor uw campingvakantie uitgekozen? Dan bent u vast gesteld op een ongerepte omgeving, een authentiek erfgoed en een superieure gastronomie! Brantôme, een idyllisch dorp in de Périgord dat door de Dronne-rivier omsloten wordt, lost beslist al uw vakantieverwachtingen in.

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Atur | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Sarlat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Brantôme, uw ideale vakantiebestemming

Brantôme in de Dordogne heeft alles wat u van een typisch dorp uit de Périgord mag verwachten. Dit fleurige, pittoreske oord waarop de tijd geen vat lijkt te hebben, wordt het ‘Venetië van de Périgord’ genoemd vanwege de Dronne-rivier die het omarmt. Op de groene oevers is het heerlijk wandelen, net als in Brantôme zelf dat wellicht één van de allermooiste dorpen van de hele Dordogne is.

Niet veel verderop ligt uw 4- of 5-sterrencamping in het hart van de Périgord waar u een heerlijke tête-à-tête met de natuur wacht. Het aquapark met verwarmde zwembaden en glijbanen, de gratis animatie voor jong en oud, het uitstekend restaurant, de fietsverhuurdienst … Uw Sandaya-camping verwent u op alle mogelijke manieren! Na alweer een avontuurlijke dag op de camping en in de omgeving komt u tot rust in een standingvolle stacaravan, op een authentieke kampeerplaats of in een originele accommodatie. Uw campingvakantie bij Sandaya loopt precies zoals u het zich had voorgesteld!

Bezoek Brantôme met de hele familie

Zin in een wandeling, een fietstocht of een kanotocht? Toe aan een flinke portie gezonde buitenlucht? Brantôme is de ideale bestemming voor een familie-uitstapje!

Zet na een prinsheerlijke nacht op uw camping koers naar de markt van Brantôme of Périgueux om allerhande verrukkelijke specialiteiten uit de Périgord in te slaan: aardbeien, walnoten, truffels, foie gras … Zo hebt u meteen een heerlijke picknick om bij de rivier van te genieten. Op de rechteroever van de Dronne moet u beslist een kijkje nemen bij de dolmen van Peyrelevade op 1 km van het stadscentrum. Vooral de kleinste campinggasten weten deze plek te waarderen!

Bezoek Brantôme met z'n tweetjes

Een hotspot die op uw romantische uitje in Brantôme niet mag ontbreken, is de beroemde benedictijnenabdij die door Karel de Grote zelf werd gesticht. De klokkentoren uit de 11e eeuw is een van de oudste van heel Frankrijk. De abdij is als historisch monument beschermd en voert u op slag terug naar het verleden.

Ga vervolgens aan boord van de ‘Drona’, een elektrische boot die u Brantôme vanaf het water laat zien. Deze romantische cruise voert u langsheen fleurige tuinen, troglodietenwoningen en de molen van Brantôme. Hou tot slot halt in de prachtige tuin van de monniken op de oever van de rivier. Het uitzicht is er ronduit feeëriek!

Camping Brantôme: onze tips voor een geslaagd verblijf

Maak van uw uitstapje naar Brantôme gebruik om de grot van Villars te bezoeken die meer dan 19.000 jaar oud is!

Wilt u de tuin van de monniken bezoeken, wandel dan over de emblematische 16de-eeuwse knikbrug over de rivier!

Volg met uw kroost de ludieke route ‘Er was eens … Brantôme’ en ga op avontuur in de stad!

Wist u dat Brantôme de poort is tot het Regionaal Natuurpark Périgord-Limousin? Bezoek dit verrassende natuurgebied!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!