Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Périgueux

Over Périgueux wordt vaak gezegd dat een wandeling door zijn straatjes een reis door de geschiedenis is. De tweeduizend jaar oude hoofdstad van de Périgord, die het label ‘ville d’art et d’histoire’ kreeg, heeft inderdaad heel wat te vertellen. Uw campingverblijf in Périgueux wordt een heuse reis terug in de tijd!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Atur | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Martial-de-Nabirat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Périgueux, uw ideale vakantiebestemming

Welkom in het hart van de Dordogne waar rivieren, grotten en kastelen voor een sprookjesachtig mooi landschap zorgen. In Périgueux, de historische hoofdstad van de Périgord, wandelt u van het ene tijdvak naar het andere: middeleeuwse en Gallo-Romeinse overblijfselen wisselen elkaar af in de straten … Aan u om ze te ontdekken!

Daarna komt u tot rust op uw camping in het groen waar u van het comfort van een stacaravan geniet. Of misschien verkiest u de authenticiteit van een kampeerplaats? De zwembaden en glijbanen van het grote aquapark nodigen uit tot een zwempartij, terwijl de animatoren van de gratis miniclubs zich de hele zomer over de jongste campinggasten ontfermen. Relaxen, sporten en de 4 delen van de Périgord verkennen: het programma van uw campingvakantie bij Sandaya oogt veelbelovend!

Bezoek Périgueux met de hele familie

Kastelen, grotten en rivieren: de landschappen van de Périgord zijn ideaal voor een familievakantie. Neem in Périgueux eerst een kijkje in het beroemde ‘Musée Vesunna’, het museum dat gewijd is aan de Gallo-Romeinse stad waaruit later de hoofdstad van de Périgord ontstond. Alleen al het gebouw van de hand van de beroemde architect Jean Nouvel, is een omweg waard!

Ga vervolgens op pad om de talloze bezienswaardigheden in de buurt van uw camping in de Dordogne te verkennen. Er wachten u heel wat leuke verrassingen: de grot van Lascaux en Tourtoirac, de kastelen van Bories en Hautefort … Bezoek al deze mooie plekjes op de fiets, met de wagen of achter het stuur van uw camper!

Bezoek Périgueux met z'n tweetjes

Hoe ziet u uw campingvakantie in Périgueux? Dacht u aan een gastronomisch uitje, een sportieve vakantie, een adempauze in het groen … of al die dingen samen? In de hoofdstad van de Périgord worden verliefde stellen op hun wenken bediend!

Na een originele overnachting in een lodge-tent brengt u een bezoek aan de beroemde markt van Périgueux. Vul uw winkelmandje met truffels, aardbeien, walnoten, wijn uit Bergerac … en zet koers naar de oevers van de Isle waar u van een overheerlijke picknick geniet. Houdt u van fietstoerisme, neem dan de Voie Verte-fietsroute en geniet van een idyllische tocht. Ideaal om alle zorgen te vergeten!

Camping Périgueux: onze tips voor een geslaagd verblijf

U houdt van wandelen? Dankzij de meer dan 200 km bewegwijzerde routes kent u Périgueux en zijn bosrijke omgeving weldra op uw duimpje!

Bezoek het schitterende kasteel in Hautefort met zijn buxustuinen en landschapspark. Een prachtplek om rond te kuieren!

Kano, stand-up paddle, kajak … Maak in Périgueux een heerlijke tochtje op de Isle, een zijrivier van de Dordogne!

Bezoek de beroemde Saint Front-kathedraal die door de Unesco geklasseerd is en als het symbool van de stad geldt!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!