Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?

Kasteel van Castelnaud

Word deze zomer even ridder of jonkvrouw in het Kasteel van Castelnaud, niet ver van uw camping in de Périgord Noir die ook wel de ‘Provincie met de 1001 kastelen’ wordt genoemd. Het Kasteel van Castelnaud, een erkend historisch monument, is een perfect voorbeeld van de talrijke middeleeuwse kastelen die overal verspreid liggen in de prachtige landschappen van de Dordogne-vallei. Klaar om het gebied te veroveren?
Kasteel van Castelnaud : reserveer uw verblijf

Het kasteel van Castelnaud, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

Heimwee naar lang vervlogen tijden? Verken deze zomer vanaf uw camping in de Dordogne het kasteel van Castelnaud! Het beroemdste fort van de Périgord Noir opent voor u de deuren en garandeert u zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen een geanimeerd bezoek. Het kasteel van Castelnaud kijkt uit over de Dordogne en vergast zijn bezoekers op een magnifiek panorama: het kasteel van Beynac, de tuinen van Marqueyssac, het dorp La Roque-Gageac … Dit is nog maar het begin!

Niet ver van Sarlat, de hoofdstad van de Périgord Noir, verblijft u te midden van de natuur op een van onze campings met verwarmde zwembaden en animatie voor de hele familie. Op het gebied van comfort stelt uw verblijf u in geen geval teleur: onze volledig ingerichte cottages en chalets heten u hartelijk welkom in een ware oase van groen. Campinggasten die van de natuur houden, zijn sowieso weg van onze authentieke kampeerplaatsen. Zwemmen, sporten, middeleeuwse avonturen op het kasteel van Castelnaud … U houdt beslist prachtige herinneringen over aan uw campingverblijf!

Bezoek het kasteel van Castelnaud met de hele familie

Het zal niemand verbazen dat het kasteel van Castelnaud één van de populairste trekpleisters van de Périgord is: dankzij de reconstructies, animatieactiviteiten en museumstukken ziet uw kroost het verleden hier helemaal tot leven komen. Zin om met de hele familie naar de middeleeuwen te reizen?

Het kasteel van Castelnaud is het hele jaar door open maar tijdens schoolvakanties draait de kinderanimatie op volle toeren. Schermlessen, demonstraties in de smidse en met de slingerarmkatapult, middeleeuwse wapenshows … De allerkleinsten kunnen bovendien tijdens hun bezoek de jurk van een kasteelvrouwe of het harnas van een echte ridder aantrekken. En of ze ’s avonds veel te vertellen hebben aan hun nieuwe vriendjes op de camping!

Bezoek het kasteel van Castelnaud met z'n tweetjes

U hoeft geen kind te zijn om de magie van het kasteel van Castelnaud te ervaren! Alleen al het prachtige kader loont de moeite: hoog op de rotsen kijkt het kasteel majestueus uit over de vallei van de Dordogne.

Komt u met zijn tweetjes? Koop meteen tickets waarmee u ook de schitterende tuinen van Marqueyssac tegenover het kasteel kunt bezoeken! Tussen de 150.000 perfect gesnoeide buxusplanten is het heerlijk kuieren en bovendien kunt u de tuinen ’s zomers ook na zonsondergang bezoeken … bij kaarslicht! Om het sprookje helemaal compleet te maken, biedt de hangende tuin u heerlijke uitzichten over de Dordogne beneden in het dal. Zin in een hapje? In het hoogseizoen kunt u ter plaatse in het restaurant annex theehuisje terecht.

Camping Kasteel van Castelnaud: onze tips voor een geslaagd verblijf

Een bezoek aan het kasteel van Castelnaud is gratis voor alle campinggasten jonger dan 10 jaar: lekker voordelig!

In de zomervakantie gaan de kids in het kasteel op onderzoek uit tijdens een indrukwekkende avondvoorstelling!

Het kasteel van Castelnaud herbergt een museum dat aan middeleeuwse oorlogsvoering gewijd is: de collectie telt bijna 300 stukken!

Zet uw middeleeuwse avonturen voort op het kasteel van Beynac, de gezworen vijand van het kasteel van Castelnaud!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Kasteel van Castelnaud, reserveer uw verblijf!

Sarlat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Atur | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!