Borgo, uw ideale vakantiebestemming!

Met zijn authentieke sfeer, typische charme en aparte levenskunst heeft Borgo nog het meest weg van een paradijs op aarde. Deze Corsicaanse parel weet u meteen te charmeren met zijn historische monumenten en ongerepte natuur. 

Om de omgeving te verkennen, gaat er niets boven onze Sandaya-camping die ideaal gelegen is in de buurt van het strand en de voornaamste bezienswaardigheden. Bovendien beschikt de camping over alles wat u nodig hebt voor een 100% geslaagd verblijf met uw familie, onder vrienden of met uw geliefde: zwembad, strand vlakbij, gratis kinderclubs en avondanimatie. Laat de vakantie maar gauw beginnen!

Camping Borgo, reserveer uw verblijf!

Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Bezoek Borgo met de hele familie

Wandelschoenen aan? Petje op? Uw kleine ontdekkingsreizigers staan te popelen om de Haute-Corse te verkennen! Op het vakantieprogramma: zwemmen bij het strand van Arinella, canyoning op de Monte Cinto, wandelen rond het Melo-meer en een superpicknick tot besluit!

Niet te missen is ook het natuurgebied rond het meer van Biguglia. Deze lagune is beroemd om zijn rijke waterfauna met onder meer watervogels en waterschildpadden. Een magnifiek schouwspel voor jong en oud! Met zoveel moois op het programma houden uw kleine rakkers ongetwijfeld prachtige herinneringen over aan hun vakantie in de Haute-Corse. Net als u trouwens!

Bezoek Borgo met z'n tweetjes

Verliefde stellen die op zoek gaan naar de parels van Corsica, weten niet waar eerst te beginnen! Sportievelingen zien hun endorfineniveau pieken tijdens een trektocht, een snorkelsessie of een canyoning-excursie. Wie meer van dolce far niente houdt, kiest gewoon een plekje op het strand uit om lekker te bruinen!  

Tot slot is er één activiteit waar iedereen voor te vinden is: gastronomie! En dat treft want Corsica is een waar paradijs voor fijnproevers. Fijne vleeswaren, kazen, wijnen, zoete delicatessen … Bereid u voor op een exquise culinaire ervaring! De Haute-Corse is inderdaad een paradijs voor alle zintuigen …

Camping Borgo: onze tips voor een geslaagd verblijf

Het museum DIAN’Arte is gewijd aan de internationaal vermaarde Toscaanse artiest Gabriel Diana: een must voor alle kunstliefhebbers!

Uw kroost is dol op de Corsica Zoo met kangoeroes, lama’s en andere dieren van over de hele wereld: ideaal om uw aardrijkskunde op te frissen!

Speciaal voor alle beginnende en doorgewinterde wijnliefhebbers: de wijngaarden van Cap Corse waar al sinds de oudheid wijn wordt gemaakt!

U wilt nog een vakantiesouvenir uit Corsica op de kop tikken? Op naar de markt waar Corsicaanse ambachtslui hun werk aan de man brengen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!