Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?

Zoo van Beauval

Gaat u deze zomer de kastelen van de Loire verkennen? Breng dan ook maar een bezoekje aan het grote ZooParc de Beauval. In deze dierentuin, nabij uw Sandaya-camping, reist u van het hart van de jungle naar de savanne en het mysterieuze Tibetaanse woud en maakt u kennis met heel wat bijzondere dieren.
Zoo van Beauval : reserveer uw verblijf

De zoo van Beauval, een onontkoombare etappe in uw vakantie!

Na een feeëriek dagje in het Kasteel van Chambord, een zonovergoten wandeling langs de Loire, of een uitstapje naar de stad Amboise kunt u kennismaken met de exotische dieren van het ZooParc de Beauval. Zowel met z’n tweetjes als samen met de kinderen is het heerlijk kuieren in de 40 hectaren grote zoo die tot de mooiste dierentuinen ter wereld behoort. Breng er vooral ook een bezoekje aan de enige reuzenpandafamilie van Frankrijk.

Voor of na het bezoek is het op uw sterrencamping zelf dan weer volop genieten van de vele diensten en activiteiten: in de superette en de bakkerij vindt u alles voor een overheerlijke picknick, in de zwembaden en de balneoruimte kunt u helemaal tot ontspanning komen, op het speel- en multisportterrein kunt u zich uitleven in de buitenlucht … En ’s avonds is het dan volop genieten van alle comfort van uw vakantieaccommodatie: een chalet, een lodgetent, een volledig uitgeruste cottage of een kampeerplaats … keuze te over op uw Sandaya-camping.

Bezoek de zoo van Beauval met de hele familie

Nadat de kinderen zich in de mooiste kastelen van de Loire prinsen en prinsessen hebben gewaand, zullen ze wat graag kennismaken met de honderden dieren van de zoo: witte tijgers, poolwolven, stokstaartjes, rode panda’s … Hier zullen ze van de ene verrassing in de andere vallen.

Aan de picknicktafels of in een van de restaurants van de zoo kunt u even op adem komen voor u uw bezoek voortzet. ’s Middags kunt u in het zeeleeuwenbassin een lamantijnenshow bijwonen, of de 500 vogels en roofvogels in volle vlucht bewonderen. En wie graag eens in de huid van een dierenverzorger kruipt, kan in de dierentuin deelnemen aan de educatieve activiteiten en zo tot vlak bij de dieren komen. Dit is dierenartsen in spe dan ook op het lijf geschreven.

Bezoek de zoo van Beauval met z’n tweetjes

Voor iedereen die zich nog weleens kind durft te wanen, van dieren houdt, of alleen maar op doortocht is in de regio Centre-Val de Loire, is een bezoekje aan de zoo van Beauval een must. De dierentuin huisvest liefst 600 soorten uit alle windstreken en heeft enkele bijzondere ontmoetingen in petto. De reuzenpanda’s, die uit China zijn overgebracht, zijn hier de grote sterren.

De bedreigde diersoort krijgt in de zoo van Beauval alle aandacht die ze verdient. Kom deze pluizenbollen bewonderen in ‘Sur les hauteurs de Chine’, dat een afspiegeling is van hun natuurlijke habitat. Wilt u graag meer te weten komen over de instandhoudingrol van de zoo? De verzorgers zullen al uw vragen met plezier beantwoorden.

Camping Zoo van Beauval: onze tips voor een geslaagd verblijf

Aan de ingang van het dierenpark kunnen de kinderen een boekje met raadsels kopen waarmee ze zich tijdens hun bezoek heuse zoölogen wanen!

Neem ook plaats in de ‘nuage de Beauval’, de gondellift van waaruit u een prachtig uitzicht hebt op de dieren!

De Aziatische vlakte, de Australische serre, de wereld van de leeuwen … Een bezoekje aan de zoo lijkt wel een reis om de wereld!

In het winkeltje van de zoo, ten slotte, kunt u terecht voor een knuffelversie van uw favoriete dier die u blijvend zal herinneren aan deze uitstap!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Zoo van Beauval, reserveer uw verblijf!

Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Pierrefitte-sur-Sauldre | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!