Camping Sologne: reserveer uw verblijf

De Sologne, uw ideale vakantiebestemming!

In de Sologne met zijn vele rivieren, bossen en meren is de natuur heer en meester tot grote vreugde van herten, wandelaars … en campinggasten! Op het uitgestrekte, boomrijke domein van onze camping in de Sologne, in het hart van de regio Centre-Val de Loire, kunt u de dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten. Wat dacht u van een origineel verblijf in een boomhut, een knusse chalet of een heuse avonturierstent?

Tussen 2 boswandelingen in kunt u in het grote overdekte en verwarmde zwembad heerlijk relaxen of een aquagymsessie volgen, op de golfbaan een balletje slaan of van een welverdiende pauze in de spa genieten. Op uw Sandaya-camping geniet u mateloos van het comfort!

Bezoek de Sologne met de hele familie

Op het programma van uw verblijf in de Sologne met uw kroost: wandelingen, fietstochten, kasteelbezoeken en nog een heleboel andere leuke dingen!

Bezoek samen met uw familie drie emblematische hotspots uit de Sologne, niet zo ver van de camping: het huis van de herten, dat van de meren en dat van de wildstroperij. Op slechts enkele kilometers van elkaar vertellen deze themahuizen u alles over de beroemdste bewoner van de bossen van de Sologne, de ongelooflijke biodiversiteit van zijn 3.000 meren en de eeuwenoude tradities van zijn jagers. De Sologne en zijn folklore hebben weldra geen geheimen meer voor u!

Bezoek de Sologne met z'n tweetjes

Zin om er even uit te zijn? Dan gaat er niks boven een zalige detox ver van de drukte van de stad in het gezelschap van uw geliefde. Geniet een weekend of langer van een verblijf in de Sologne en ontdek het ongelooflijke erfgoed van deze streek die bezaaid is met landhuizen en kastelen.

De beroemde kastelen van de Loire mag u uiteraard niet missen: bezoek dus zeker het fantastische kasteel van La Ferté-Saint-Aubin ten zuiden van Orléans. De 3 verdiepingen boordevol pracht en praal en de schitterende 40 ha grote tuinen zijn gratis toegankelijk!

Camping Sologne: onze tips voor een geslaagd verblijf

Neem de tijd voor een wandeling door de mooie straatjes van Romorantin-Lanthenay, de historische hoofdplaats van de Sologne!

Proef de ‘tarte tatin’ in Lamotte-Beuvron, de bakermat van dit beroemde dessert. U bent er gegarandeerd ondersteboven van!

Bent u een ervaren trekker of een zondagswandelaar? Trek eropuit en verken de talloze paden tussen meren en bossen!

Trek in september naar een van de uitkijktorens van het domein van Chambord en luister naar het mythische burlen van de herten!

Camping Sologne, reserveer uw verblijf!

Pierrefitte-sur-Sauldre | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!