Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Kasteel van Cheverny

Maak deze zomer van uw campingverblijf een sprookjesachtige ervaring! Laat u betoveren door de magie van het beroemde kasteel van Cheverny, een van de mooiste kastelen van de Loire. Deze zomer voelt klein en groot zich de koning te rijk op vakantie bij Sandaya!
Kasteel van Cheverny : reserveer uw verblijf

Het kasteel van Cheverny, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

U wilt tijdens uw vakantie de majestueuze kastelen van de Loire ontdekken? Maak gebruik van de bevoorrechte ligging van uw camping in de Loir-et-Cher om ze een na een te bezoeken! Het kasteel van Cheverny in de Sologne houdt meer dan één troef achter de hand om u een onvergetelijk bezoek te garanderen: het schitterende meubilair, de feeërieke tuinen … Hergé haalde hier zijn inspiratie voor kasteel Molensloot uit de albums van Kuifje. Wanneer mogen we u verwachten?

Tussen twee historische bezoeken door geniet u van het comfort van uw camping met verwarmde zwembaden, gratis animatie en volledig ingerichte stacaravans. Zin in iets helemaal anders? Kies dan voor een originele accommodatie: een lodge-tent of een boomhut! Op de oever van de Loire komt u helemaal tot rust dankzij de buitenactiviteiten op de camping of tijdens een fietstocht langsheen de rivier. Klaar voor het kasteelleven?

Bezoek het kasteel van Cheverny met de hele familie

U wilt naar Cheverny met de familie? Dat treft, want op dit kasteel wordt er alles aan gedaan om uw kroost een ludiek en gepersonaliseerd bezoek aan te bieden!

Meteen bij aankomst krijgen de kids een spelletjesboek dat hen op weg helpt om het geheim van Cheverny te ontsluieren. Zo worden uw kleine campinggenoten echte detectives! Wat doorgaans nog meer in de smaak valt bij de jeugdige bezoekers, is de interactieve 3D-tentoonstelling (700 m²) die aan de personages van Hergé gewijd is. Verken het parcours met de hele familie en herbeleef de avonturen van Kuifje ‘in het echt’. Op het kasteel van Cheverny bent u de held van uw eigen stripverhaal!

Bezoek het kasteel van Cheverny met z'n tweetjes

Het kasteel van Cheverny met zijn rijke geschiedenis en romantische setting weet bezoekers van elke leeftijd te betoveren. Binnen verrast de opmerkelijke inrichting – u vindt er wandtapijten van de ‘Manufacture des Gobelins’ en een commode in Louis XIV-stijl –, maar verliefde stellen zijn vooral in de wolken bij het zien van de tuinen!

Een deel van het schitterende domein bestaat uit vier thematische tuinen. Mis na de Tulpentuin in geen geval de ‘Tuin der Liefde’ met zijn prachtige bronzen beelden en besluit de dag met een boottocht door het meest ongerepte stuk van het kasteeldomein!

Camping Kasteel van Cheverny: onze tips voor een geslaagd verblijf

Maak met of zonder kinderen gebruik van de picknickplekken bij het kasteel van Cheverny en geniet van een royale lunch!

Na hun interactieve bezoek gaan de kinderen verder op avontuur in het laurierlabyrint in de tuin van het kasteel!

Het bezoek is gratis voor kinderen onder de 7 jaar: geweldig nieuws voor wie met de hele familie op pad gaat!

Wist u dat in de kennels van het kasteel meer dan honderd honden wonen? Breng ze een bezoekje!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Kasteel van Cheverny, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Pierrefitte-sur-Sauldre | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!