Camping L’Isle-sur-la-Sorgue

Uw volgende vakantie in de Provence komt eraan en u wilt alle schatten van de regio (her)ontdekken? Dan is L’Isle-sur-la-Sorgue een must! Dit juweeltje van de Provence weet u vast te bekoren met zijn aparte levenskunst en authenticiteit. Inpakken en wegwezen dus! En vergeet uw fototoestel niet …

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

L’Isle-sur-la-Sorgue, uw ideale vakantiebestemming!

Welkom in L’Isle-sur-la-Sorgue, een charmant Provençaals stadje dat zo van een ansicht weggeplukt lijkt en vanwege zijn talrijke kanalen ook wel het ‘Venetië van het Comtat Venaissin’ wordt genoemd. Het is een stad die bezoekers aantrekt, verleidt en voor altijd bijblijft. Ook u zwicht vast voor haar heerlijke charme. 

Tijdens uw vakantie op onze Sandaya-campings combineert u ontspanning met geanimeerde avonden en waterpret. Overdag hebben jonge campinggasten de tijd van hun leven in de gratis kinderclubs, terwijl de ouders relaxen bij het zwembad. ’s Avonds is het weer verzamelen geblazen op het terras van uw stacaravan met alle comfort waar de hele familie heerlijke momenten doorbrengt.

Bezoek L’Isle-sur-la-Sorgue met de hele familie

De buitenactiviteiten die de Provence te bieden heeft, zijn ideaal voor een uitje met de hele familie. Vertrek ’s ochtends al meteen voor een bezoek aan L’Isle-sur-la-Sorgue met het treintje. Terwijl u door de mooie straten rijdt, ontdekt u alle geheimen van deze heerlijke plek. Daarna is het tijd voor een kanotocht op de Sorgue: hartje zomer is het een verfrissende ervaring waar de hele familie met volle teugen van geniet.

Neem uw kleine campinggenoten vervolgens mee naar de kinderboerderij Billy-Billy waar ze ingewijd worden in de boerenstiel. Op het programma: eieren rapen, de vacht van de ezel borstelen en de geiten verzorgen. Tot slot worden uw kleine speurneuzen verwacht op een schattenjacht in Oppede, een bergdorp in de Luberon. Benieuwd of ze alle raadsels kunnen oplossen!  

Bezoek L’Isle-sur-la-Sorgue met z'n tweetjes

L’Isle-sur-la-Sorgue met zijn sublieme, typische landschappen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, is een uitgelezen bestemming voor een romantische vakantie. Tortelduifjes die graag in antiek- en brocantezaken rondsnuisteren, kunnen hun hart ophalen in deze stad. Er zijn er meer dan 70! Foodies voelen zich dan weer de koning te rijk tussen de zuiderse aroma’s op de markt van  L’Isle-sur-la-Sorgue die als een van de mooiste van de hele Provence geldt. 

Maak ook eens een fietstocht tussen de boomgaarden, wijnvelden en olijfbomen. U staat versteld van het prachtige Provençaalse landschap dat zomaar voorbij komt glijden. Eindig met een excursie in een … eend! Met een 2PK door de lavendelvelden rijden: romantischer wordt het niet!  

Camping L’Isle-sur-la-Sorgue: onze tips voor een geslaagd verblijf

Een touwenparcours om Tarzan en Jane te spelen, paardrijden in de natuur of een initiatie vissen: aan sportieve familie-uitstapjes geen gebrek!

Antiekzaken, brocantes en markten met kleurrijke en heerlijk geurende kraampjes … Al het moois van de Provence in een notendop: dat is L’Isle-sur-la-Sorgue!

Wist u dat L’Isle-sur-la-Sorgue wereldwijd bekend staat om zijn brocanterieën en elke zomer de internationale beurs ‘Antiques Art&You’ ontvangt? Laat deze kans niet aan uw neus voorbijgaan!

Mis in augustus niets van de drijvende markt: markkramers met een hart voor de rivier dossen zich uit in Provençaalse kostuums en bieden vanaf hun typische bootjes producten uit de regio aan!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!