Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Orange

De Provence is een pracht van een bestemming voor een familievakantie of een vakantie met zijn tweeën! Onze tip om de streek te ontdekken of te herontdekken: strijk neer in Orange. Deze zogenaamde ‘Prinsenstad’ kreeg het label ‘Ville d’Histoire’ en telt twee Romeinse sites die op de Unesco-werelderfgoedlijst staan. U bent meteen weg van de charme en Provençaalse levenskunst van deze Romeinse stad!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Orange, uw ideale vakantiebestemming!

Uw verblijf in het Provençaalse binnenland belooft een voltreffer te worden! Op het programma: een heerlijke keuken, een buitengewoon erfgoed en een bijzondere levenskunst. Reken daarbij nog de zuiderse zon en eigenlijk kan er niets meer fout gaan. 

Uw mooie avontuur begint op onze Sandaya-camping! U hebt er de keuze tussen een schaduwrijke kampeerplaats voor uw tent of een stacaravan met alle comfort. Op het vlak van infrastructuur en diensten heeft uw camping alvast niets aan het toeval overgelaten: aquapark, gratis kinderclubs om nieuwe vriendjes te maken, sportwedstrijden, avondanimatie … De hele familie houdt er prachtige herinneringen aan over!

Bezoek Orange met de hele familie

Uw kleine bengels met hun tomeloze energie vervelen zich geen minuut in de Provence! Tal van activiteiten zorgen ervoor dat klein en groot zich opperbest vermaakt. Begin met een schattenjacht in het antieke theater: leerrijk en leuk tegelijk! Maak vervolgens een tocht te paard door de Provençaalse natuur en eindig met een bezoek aan stripheld Robbedoes in het ‘Parc Spirou Provence’! 

Besluit u tussenin een dagje te relaxen op de camping, dan kunnen uw kleine campinggenoten zich uitleven in het aquapark of deelnemen aan de ludieke en creatieve activiteiten in de gratis kinderclubs.

Bezoek Orange met z'n tweetjes

Een romantisch uitje in het hart van de meest romantische regio van Frankrijk: wat kan een stel tortelduifjes nog meer verwachten? 

Een wijnproeverij is een uitgelezen manier om uw sprookjesvakantie te beginnen. De Rhônevallei en zijn Provençaalse terroir staan bekend om hun voortreffelijke wijnen (uiteraard met mate te consumeren!). Muziekliefhebbers zijn laaiend enthousiast over de Chorégies d’Orange, het festival voor klassieke muziek in het beroemde antieke theater, terwijl fijnproevers niet weg te slaan zijn op de markt, één van de oudste van de Provence. U kunt er heerlijk rondsnuisteren tussen de kleurrijke kramen en de onweerstaanbare aroma’s van de terroirproducten.

Camping Orange: onze tips voor een geslaagd verblijf

Klim naar de top van de Saint Eutrope-heuvel die over de stad en de Rhône uitziet: het landschap is er weergaloos!

Laat u verleiden door de specialiteiten van Orange zoals de Augustines (chocolaatjes), de Orangines (koekjes) of de Vin d’Orange: het water loopt u in de mond!

Bezoek met uw familie het fort van Mornas: een reis terug in de tijd waar jong en oud plezier aan beleeft!

Daal af tot diep onder de grond en bezoek de ‘Grand site de l’Aven d’Orgnac’: deze onderaardse grot biedt een verbluffend natuurspektakel!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!