Camping Arles

Arles, de toegangspoort tot de Camargue, weet u ongetwijfeld te charmeren met zijn door de Unesco beschermde monumenten, zijn authenticiteit en zijn typisch zuiderse levenskunst. Deze mooie stad op de oever van de Rhône is dan ook heel apart en heeft alles om u te bekoren. Wacht niet langer om het zelf te ontdekken!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Arles, uw ideale vakantiebestemming!

Daar bent u dan: klaar om Arles te ontdekken, de historische parel van de Bouches-du-Rhône! Uw vakantie met uw familie, met uw geliefde of met vrienden kan EIN-DE-LIJK beginnen. Verveling krijgt geen kans in deze stad die het label ‘Ville d’Art et d’Histoire’ kreeg en door de Unesco als werelderfgoed erkend is. Culturele bezoeken, culinaire hoogstandjes, fietstochten in de omgeving en uitstapjes om vogels te spotten in de Camargue … Niemand weerstaat aan de charme van het mooie Arles!

Om optimaal te genieten van al het moois dat Arles en de omliggende regio te bieden hebben, gaat er niets boven uw Sandaya-camping met zijn onovertroffen geografische ligging. Het dienstenaanbod en de infrastructuur werden speciaal bedacht om u een 100% geslaagde vakantie te garanderen. Zwembad, stacaravan met alle comfort, gratis kinderclubs en animatie: de hele familie voelt zich de koning te rijk!

Bezoek Arles met de hele familie

Met uw familie verkent u Arles en zijn omgeving het best op de fiets. Er zijn talloze routes te vinden die elk een eigen thema hebben. Op de oevers van de Rhône, te midden van de natuur van de Camargue of op zoek naar roze flamingo’s: jong en oud geniet met volle teugen van deze fietstochten!

De stadsbezoeken zijn op dezelfde leest geschoeid: bij elke route hoort een thema. Ontdek Arles via zijn galerijen, zijn emblematische pleinen en zijn musea of kies voor een route in de voetsporen van Van Gogh. Een ludieke manier om de stad te leren kennen! Eenmaal terug op de camping is een frisse duik in het zwembad een welkome afsluiter van een prachtige dag.  

Bezoek Arles met z'n tweetjes

Houden u en uw partner van kunst, erfgoed, natuur of gastronomie? In Arles vindt u sowieso een activiteit die u bevalt! Natuurliefhebbers vinden het heerlijk wandelen in het Regionaal Natuurpark van de Camargue enkele kilometers verderop. Is erfgoed meer uw ding? Bewonder de monumenten die op de Unesco-lijst staan, zoals de Arena, het antieke theater en de Alyscamps.

Liefhebbers van kunst en tentoonstellingen kunnen hun hart ophalen in het Réattu-museum, het Van Gogh-museum of het ‘Maison Jaune’, het oude atelier van de schilder. Besluit de dag met een romantische culinaire activiteit en ga op kookles bij een echte chef of boek een avondje uit met diner in een ‘manade’, een stierenfokkerij. Onvergetelijk! 

Camping Arles: onze tips voor een geslaagd verblijf

Maak een ommetje door de Rue Ernest Renan, een fleurig geplaveid straatje: de ideale plek voor een romantische fotoshoot!

Een bezoek aan de zoutpannen is een must tijdens uw verblijf in de Camargue. Op het programma: geleide bezoeken, prachtige foto’s en jodiumrijke souvenirs!

Mis in geen geval het Nationaal Natuurpark van de Camargue: ontdek met uw familie of met zijn tweeën de buitengewone fauna en flora van deze unieke plek in Franrijk!

Proef beslist de verrukkelijke terroirproducten die Arles en zijn regio te bieden hebben: stoofpotjes, rijst, kaas en nog veel meer om duimen en vingers bij af te likken!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!