Camping Lattes: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Lattes

Lattes ligt op een boogscheut van de Middellandse Zeekust. De stad heeft heel wat verrassingen voor u in petto tijdens uw campingvakantie in de Hérault. Vlakbij kunt u met familie of vrienden prachtig wandelen in het Natuurreservaat Méjean: maak een tocht rond het meer van Méjean, observeer de talloze vogels die thuis zijn in het ‘Maison de la Nature’, ga picknicken in de natuur bij de paarden … Ter afwisseling kunt u ook een kijkje nemen in het archeologisch museum Lattara waar u de talloze overblijfselen uit de oudheid in Zuid-Gallië ontdekt. Hou op de weg naar het Bonneterre-fitnessparcours even halt op de Place Jacques d’Aragon waar elke zondagochtend de beroemde markt staat. In augustus vinden hier ook de feestelijkheden ter ere van de patroonheilige van de stad plaats. Amusement verzekerd! En wat zou u ervan denken om, na een dagje door de straten van dit vakantieoord te hebben gekuierd, nog wat van het comfort en de infrastructuur van uw camping te genieten? Neem een duik in het zwembad van het aquapark, speel een partijtje pingpong of voetbal op het multisportterrein, neem een kijkje op de speelweide voor de kinderen, drink een aperitiefje op het overdekte terras van uw stacaravan of reserveer een tafeltje in het restaurant en geniet van de avondanimatie. Bij Sandaya gaat u gegarandeerd een prachtige vakantie tegemoet!

Camping aan zee

Lattes, de stad waar de rivier de Lez door stroomt, is een bestemming die jaarlijks heel wat vakantiegangers lokt. En terecht! De Middellandse Zee is vlakbij, dus kunt u tijdens uw campingvakantie in Occitanië regelmatig een zwempartijtje aan zee inlassen. Palavas-les-Flots, Carnon, La Grande-Motte en zelfs Le Grau-du-Roi dat een eindje verderop ligt: het wordt moeilijk kiezen! Op de stranden van al deze badplaatsen vindt u tal van activiteiten voor de hele familie: dolce far niente op de fijnzandstranden, badmintonnen tegen de zeebries in, het beste van uzelf geven op het beachvolley-terrein of zwemmen tussen de zoute golven van de zee … Stop alvast een badpak en een tube zonnecrème in uw koffer en begin uw vakantieprogramma maar op te stellen! 

Betoverend uitstapje naar Port Ariane

Ontdek Port Ariane, vlak bij de tramlijn en de fietspaden naar zee. Door zijn bijzondere en kleurrijke architectuur trekt deze bevaarbare plezierhaven elk jaar heel wat toeristen. Vakantie vieren in Port Ariane betekent vooral genieten van de serene rust die deze uitermate trendy wijk van Lattes typeert. Wandel langsheen de kade, keer terug via de andere oever, loop voorbij het gebouw van de havenmeester en kuier door de haven … Daarna kunt u een tafeltje uitkiezen op het terras van één van de talloze restaurants. U geniet er van een adembenemend uitzicht op de boten van de inwoners die het panorama buitengewoon charmant maken. Eén ding is zeker: u houdt prachtige herinneringen over aan uw uitstapje naar Port Ariane!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Lattes, reserveer uw verblijf!

Montpellier | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Frontignan Plage | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!