Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping La Roche-Bernard

Keer terug in de tijd en vier vakantie op het ritme van de Vilaine-rivier tijdens uw campingverblijf in La Roche-Bernard dat als ‘Cité de Caractère’ geklasseerd is. Vanuit dit charmante dorp in Zuid-Bretagne verkent u de hele regio, van de kustlijn tot de hoogste toppen. Volg de gids! 

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Assérac | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

La Roche-Bernard, uw ideale vakantiebestemming!

Pittoresk, historisch en resoluut op de zee gericht: dat is La Roche-Bernard in een notendop. Dit stadje op enkele minuten van uw camping in Zuid-Bretagne voert u als het ware terug in de tijd. U vindt het vast zalig om door de nauwe straatjes vol bloemen met huizen uit lang vervlogen tijden te kuieren, de oude scheepsvloot te bewonderen, en de tradities en knowhow van deze eeuwenoude stad te ontdekken.

U zoekt een comfortabele en rustige ankerplaats om al uw besognes te vergeten? Op dan naar onze Sandaya-camping aan de Bretonse kust in zijn bevoorrechte setting die u een verblijf in alle rust garandeert. Dankzij ons aanbod van zowel volledig ingerichte huuraccommodaties als authentieke kampeerplaatsen vindt iedereen zijn gading. Of er ook wat te beleven valt? Tuurlijk! Verveling krijgt geen kans dankzij de zwembaden en glijbanen van het aquapark, de sportvelden en de gratis animatie. Voor een flinke portie gezonde oceaanlucht tot slot gaat er niets boven het nabijgelegen strand!

Bezoek La Roche-Bernard met de hele familie

La Roche-Bernard is bekend vanwege zijn prachtige stadsgezichten. Het is heerlijk wandelen in het oude centrum maar wellicht ontdekt uw kroost dit stadje liever op een andere manier: waarom kiest u niet voor een boottocht met de hele familie?

Op dus naar de authentieke haven van La Roche-Bernard voor een cruise op de Vilaine. De rivier, die dankzij de stuwdam van Arzal niet langer onderhevig is aan de getijden, is uitermate geschikt voor een tochtje. U hoeft alleen nog even te kiezen: wordt het een kano, een elektrische boot of een supboard? Is de zon bij uitzondering niet op de afspraak, neem uw rakkers dan mee naar het merkwaardige 'Maison de l'Abeille' (Bijenhuis) boven op de kliffen!

Bezoek La Roche-Bernard met z'n tweetjes

La Roche-Bernard lijkt wel gemaakt voor verliefde stellen: hand in hand door de straatjes flaneren, kiekjes schieten … Mis niets van deze romantische stad die u op de heerlijkste uitzichten vergast!

Slaat u de weg naar Guérande in, dan komt u vanzelf bij de beroemde ‘Site du Rocher’ die door twee historische kanonnen wordt geflankeerd. Nergens hebt u een mooier uitzicht over de haven! Na een stop in een crêperie – waar anders? – zet u koers naar de brug van Morbihan: onder de grote bogen loopt een verbluffende voetgangersbrug vanwaar u een adembenemend uitzicht hebt!

Camping La Roche-Bernard: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bezoek in het kasteel van Les Basses-Fosses het ‘Musée de la Vilaine maritime’: een scheepvaartmuseum met schitterende scheepsmaquettes!

Pottenbakkers, beeldhouwers, glasblazers … Neem een kijkje in de artisanale ateliers van La Roche-Bernard: de artiesten delen graag hun geheimen met u!

Zin om de bovenstad te verkennen maar bang voor pijnlijke voeten? Neem het toeristentreintje en laat u rijden!

Viert u vakante in augustus? Breng een bezoek aan het Festival des Garennes: een gratis muziekfestival waarop iedereen welkom is!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!