Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping La Turballe

Ontdek de maritieme wereld van La Turballe, de grootste vissershaven van de Loire-Atlantique tussen Guérande en Piriac-sur-Mer! Bezoek de sardienenschepen, wandel langs de kust en beproef uw geluk tijdens een ‘pêche à pied’: uw campingvakantie bij Sandaya in La Turballe oogt beslist veelbelovend!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Assérac | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

La Turballe, uw ideale vakantiebestemming!

Bezoek La Turballe in de Loire-Atlantique en maak kennis met een heel aparte wereld waarin alles om de zee draait. De historische vissershaven herinnert aan de opgang van La Turballe dankzij de sardienenvangst: de vloot, de visveiling, de musea … allemaal getuigen ze van het rijke erfgoed van La Turballe. Zijn geschiedenis heeft weldra geen geheimen meer voor u!

Wie vakantie in La Turballe zegt, zegt vakantie aan zee. Op slechts enkele minuten van het stadje wordt u royaal onthaald door uw Sandaya-camping in Zuid-Bretagne. Zweert u bij een traditioneel campingverblijf op een kampeerplaats of verkiest u een kwaliteitsvakantie in een volledig ingerichte stacaravan? Hier kan het allebei! Ontdek meteen ook het ontspanningsaanbod ter plaatse: sportvelden in de openlucht, een aquapark met glijbanen, watersportactiviteiten … en zelfs gratis miniclubs!

Bezoek La Turballe met de hele familie

Het schiereiland van Guérande is een ideale vakantiebestemming voor de hele familie! De kids smullen niet alleen van de hartige pannenkoeken en de gezouten karameltoffees, ze ontpoppen zich deze zomer ook nog eens tot heuse scheepsmaatjes. Zet koers naar La Turballe en steek meteen van wal!

Begin met een sessie voetvissen langsheen de kust van La Turballe. Krabbetjes, mosselen, kokkels … Uw mandje is al gauw gevuld! Na een bezoek aan een van de onweerstaanbare restaurants van de stad, is het tijd om in de haven het ‘Maison de la Pêche’ te bezoeken. Dit ludieke vissersmuseum richt zich tot groot en klein. En u steekt er echt wel wat van op! Vooral de replica van de brug van een authentieke trawler weet uw youngsters vast te boeien!

Bezoek La Turballe met z'n tweetjes

Bezoekt u La Turballe met zijn tweeën, dan hebben wij voor u een gouden tip! La Turballe herbergt een heuse schat: het ongerepte natuurgebied van Pen Bron, een zanderig schiereiland tussen de oceaan en de zoutmoerassen. Een fietsroute voert langs deze duinengordel tussen het dennenbos en de zeearm van Le Croisic. Spring op de fiets en geef uw ogen de kost, want het wordt een onvergetelijke dag!

Daarnaast is La Turballe ook een badplaats met maar liefst 11 km strand: heerlijk om op verkenning te gaan of om gewoon te relaxen. Bij laagtij is het strand van Ker Élisabeth ten noorden van het stadje een aanrader: de kreekjes zijn ideaal voor een romantische picknick!

Camping La Turballe: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bent u wel te vinden voor een paradijselijke cruise? Bezoek voor de kust van La Turballe de eilanden Houat, Hoëdic en – uiteraard – Belle-Île-en-Mer!

Volg de fietsroute ‘L’âme des pêcheurs’, een lus van 20 km door de mooiste landschappen van La Turballe!

De sardienenschuit ‘Au gré des Vents’ is het symbool van de stad: bezoek dit historisch erfgoed in de haven van La Turballe!

Neem na uw museumbezoek ook een kijkje in de molen van Kerbroué: hij is 273 jaar oud maar werkt nog steeds!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!