Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Le Pouliguen

Neem tijdens uw volgende campingverblijf in de Loire-Atlantique een kijkje in Le Pouliguen, een echte familiebadplaats op het schiereiland van Guérande. Van de promenade waar de kids van de beroemde 'niniches' (lolly’s) smullen tot de ongerepte kust met rotspartijen die uitnodigen tot verstoppertje spelen: alles in Le Pouliguen baadt in een vrolijke vakantiesfeer waar alle campinggasten dol op zijn!

Campings in de buurt

La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Assérac | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Le Pouliguen, uw ideale vakantiebestemming!

Zet deze zomer koers naar het schiereiland van Guérande waar u op uw Sandaya-camping een schitterende vakantie bij de oceaan beleeft. Op uw uitstapjes ontdekt u onder meer de badplaats Le Pouliguen, tussen de baai van La Baule en Batz-sur-Mer. U geniet er van lange middagen op het strand, maar ook de ontelbare mysterieuze kreken en grotten langs de ongerepte kust zijn het ontdekken waard. Klaar voor het avontuur?

Neem uw intrek in een van onze cottages aan de kust of strijk neer op een boomrijke kampeerplaats dicht bij de natuur. Zin in dolce far niente? In het aquapark van de camping met overdekt en verwarmd zwembad kunt u heerlijk relaxen terwijl uw kroost zich opperbest vermaakt met de animatie in de gratis miniclubs. Houdt u meer van zoutwater? Op dan naar het strand waar de hele familie op kitesurf-les kan! Lekker avontuurlijk! Een tip: laat de wagen staan en neem de fiets! De fietsroutes langs de oceaan brengen u naar de mooiste plekjes van het schiereiland van Guérande.

Bezoek Le Pouliguen met de hele familie

Voor een verkwikkende zwempartij, een authentieke ‘pêche à pied’ of een heerlijke pannenkoek met zicht op de oceaan moet u in Le Pouliguen zijn. In de plezierhaven die Le Pouliguen met La Baule deelt, is het heerlijk kuieren over de beroemde promenade bij de oceaan. Stalletjes met ‘niniches’ (lolly’s), souvenirverkopers, cafés en paardenmolens zorgen er voor een bruisende sfeer. Onweerstaanbaar!

Zwempak niet vergeten? Het mooie strand van Le Nau in het verlengde van de promenade nodigt uit tot een zwempartijtje met de familie. Aan activiteiten geen gebrek hier: zeilen, beachvolley, kajakken, stand-up paddle … En bij laagtij een ‘pêche à pied’ natuurlijk!

Bezoek Le Pouliguen met z'n tweetjes

Fiets of wandel langs de ongerepte kust in de richting van Le Pouliguen op enkele minuten van uw Sandaya-camping. Het is een onvergetelijke tocht! Zowel de GR 34 voor de wandelfanaten als de fietsroute voor wie graag de zeewind door de haren voelt waaien, voeren langs verbluffende panorama’s. Van de landtong van Penchâteau tot de baai van Le Scall volgen ongerepte kreken en door de oceaan uitgesleten grotten elkaar op. Vergeet echter niet omhoog te kijken: ook de 19e-eeuwse villa’s zijn super!

Niet te missen is de grot van Les Korrigans, de beroemdste van allemaal. Bij laagtij kunt u er met een trap naartoe. Ontdek de legende en geniet er van een heerlijke picknick met zijn tweetjes!

Camping Le Pouliguen: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ga aan boord van de ‘Poulligwenn’, een traditionele schuit, en bewonder het adembenemende uitzicht over de baai van La Baule!

Maak van de gelegenheid gebruik om halt te houden bij de kapel van Penchâteau hoog boven de oceaan: het is het oudste monument van Le Pouliguen!

Zoekt u een terrasje om uit te blazen of een leuk souvenir om mee naar huis te nemen? Op naar de typische steegjes in het oudste deel van Le Pouliguen!

Geniet van een pauze in het groen in het ‘Bois du Pouliguen’, een 4 ha groot park met speelweide voor de kinderen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!