Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Mesquer-Quimiac

Mesquer-Quimiac is een paradijselijk oord ten noorden van Guérande waar de oceaan heer en meester is. De zoutpannen, oesterhaventjes en familiale zandstranden zorgen er voor betoverende landschappen. Ideaal om tal van heerlijke uitstapjes aan zee te maken en alle zorgen te vergeten tijdens uw campingverblijf aan de Atlantische kust!  

Campings in de buurt

Assérac | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Mesquer-Quimiac, uw ideale vakantiebestemming!

Fietsen door de zoutpannen, wandelen langs de kust met de okerkleurige kliffen, dolce far niente op een eindeloos zandstrand, ter plaatse gekweekte oesters proeven … In Mesquer-Quimiac wijst alles in de richting van de oceaan die dit buitengewone erfgoed creëerde. Hoewel de toeristische faam van Guérande en La Baule onaangetast blijft, wint het kleinere Mesquer-Quimiac het beslist als het om spectaculaire uitkijkpunten gaat. Hou er dus zeker een keer halt tijdens uw campingverblijf op het schiereiland van Guérande!

In dit stukje paradijs in de Loire-Atlantique vindt u een vakantieaccommodatie aan zee op onze boomrijke familiecamping. Een chalet, een stacaravan of een traditionele kampeerplaats: aan u de keuze! Maar welke accommodatie u ook kiest, u geniet sowieso van alle troeven die deze camping in huis heeft: overdekt en verwarmd zwembad, gratis animatie, een nabijgelegen strand, sportvelden in de openlucht … Kortom, een plek waar u fantastische vakantieherinneringen aan overhoudt!

Bezoek Mesquer-Quimiac met de hele familie

Niemand bouwt mooiere zandkastelen dan uw kinderen? Op dan naar de stranden van Lanséria en Sorlock in Mesquer-Quimiac! Niet alleen het weergaloze natuurkader en het ruime aanbod aan watersportactiviteiten zijn de moeite waard, elke zomer is er ook een grote wedstrijd zandkastelen bouwen. Gooi u met de hele familie in de strijd en neem de beker mee naar huis!

Na de picknick wacht een wandeling langs de zeearm van Le Rostu ten noordoosten van Mesquer-Quimiac. U ziet er hoe zoetwater zich met het water van de oceaan vermengt en geniet van het prachtige uitzicht over het Regionaal Natuurpark van Brière. De kids zijn vast onder de indruk van de honderden trekvogels die in deze oase van rust neerstrijken!

Bezoek Mesquer-Quimiac met z'n tweetjes

Waar u ook bent aan de kust van Mesquer-Quimiac, u kunt overal op een spectaculair uitzicht rekenen. Eén ronduit magische plek lijkt echter speciaal voor verliefde stellen gemaakt: de landtong van Merquel in het uiterste noorden van Mesquer-Quimiac. Volg de gids!

Tegenover deze van Pen Bé biedt die van Merquel zonder enige twijfel het mooiste uitzicht over de oceaan. Bij helder weer kunt u er Quiberon zien liggen. Wandel hand in hand over de 10 km lange route die u achtereenvolgens naar de mooie haven van Kercabellec, het hart van de zoutpannen van Le Mès en de landtong van Merquel brengt. Wilt u de zon zien ondergaan boven de oceaan, dan is dit dé manier!

Camping Mesquer-Quimiac: onze tips voor een geslaagd verblijf

Geniet in de haven van Kercabellec van een bordje lokaal gekweekte oesters. Het prachtige uitzicht krijgt u er gratis bij!

In Mesquer-Quimiac neemt iedereen de fiets: dat is beter voor de natuur en zorgt ervoor dat we nog lang van dit ongerepte landschap kunnen genieten!

Zin in een paar uur totale rust? Op dan naar de stranden van Le Cabonnais, Le Moulin of Les Epis: de intiemste stranden van de streek!

Nieuwsgierig naar het witte goud? Bezoek het ‘salorge’ (zoutopslaghuis) van Rostu en verneem er alles over de arbeiders die in de zoutpannen werken!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!