Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Brussel

Hebt u een campingvakantie bij Sandaya geboekt, dan wacht u in Brussel, de Belgische en Europese hoofdstad, een onvergetelijk uitje! U kunt er heerlijk door straten en parken dwalen en het activiteitenaanbod is er haast niet te overzien. Deze stad is even kosmopolitisch als haar inwoners en dus valt u in Brussel van de ene verrassing in de andere. Culturele bezoeken, gastronomische ontdekkingen, historische verkenningstochten: het staat allemaal op het programma tijdens uw campingvakantie!

Camping Brussel: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Brussel

Uw Sandaya-camping helpt u samen met uw familie op weg naar de allermooiste bestemmingen in België en daar horen Brussel en zijn rijke activiteitenaanbod beslist bij. Bereid u voor op een vakantie in de meest Europese van alle hoofdsteden en reserveer alvast uw favoriete campingaccommodatie: een lodgetent, een stacaravan of een kampeerplaats voor uw tent of camper. Aan u de keuze! Liefhebbers van een vakantie in het groen zijn vast in hun nopjes bij het zien van de bevoorrechte setting van de camping op het Belgische platteland. Alles is hier aanwezig om het zowel grote als kleine campinggasten naar de zin te maken. In de gratis kinderclubs vermaken de kids zich opperbest samen met hun nieuwe vriendjes. Het aanbod aan animatie- en openluchtactiviteiten is dan ook precies op hun wensen afgestemd! Is de zon op de afspraak? Zet dan uw beste beentje voor op de tennisbanen, het beachvolley-veld of het multisportterrein zodat u weer uw beste vorm haalt. Neem vervolgens een verfrissende duik in het zwembad van het aquapark waar de allerkleinsten zich de koning te rijk voelen in hun eigen zwemparadijs met peuterbad en grappige waterstralen. Na een verkwikkende nachtrust onder het zeil van uw tent of in de ouderslaapkamer van uw supercomfortabele cottage bent u helemaal klaar voor een dagje Brussel. Het belooft een onvergetelijk uitje te worden waar de hele familie met volle teugen van geniet!

Vakantie tussen stad en platteland

Viert u het liefst vakantie in de natuur of hebt u een voorkeur voor citytrips? Op uw Sandaya-camping hebt u de luxe dat u niet hoeft te kiezen: alles kan! Ongeacht de accommodatie die u uitgekozen hebt, ontwaakt u elke ochtend met uitzicht over de mooiste landschappen van het Belgische platteland: rivieren, valleien, bossen … Heerlijk om met volle teugen de gezonde buitenlucht in te ademen en de natuur zo dichtbij te voelen! Vlak bij uw camping lopen talloze ontdekkingsroutes voor campinggasten van elke leeftijd. Huur een fiets of een mountainbike, vertrek te voet of neem uw camper en verken de allermooiste uitzichtpunten in deze unieke oceaan van groen in hartje België. Krijgt u zin om de rust van het platteland in te ruilen voor het bruisende stadsleven? Op naar Brussel dan, een ware trekpleister en een stad die u tijdens uw familievakantie in België beslist niet links mag laten liggen. Na Namen, Rochefort of Luik weet Brussel u zonder twijfel te verrassen met zijn unieke karakter en onuitputtelijke energie!

Niet te missen in Brussel

Maak vanaf uw camping een uitstapje naar het hart van de Belgische hoofdstad. Wedden dat u er geen spijt van krijgt? In deze bruisende stad wacht u een programma waarin entertainment, ontdekking en ontspanning centraal staan. Wat u beslist niet mag missen tijdens uw dagje Brussel? Een bezoek aan een van de vele gereputeerde musea van de stad, zoals de beroemde Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België of het Magritte-museum waar u kennismaakt met het surrealisme. Zet vervolgens koers naar de Grote Markt van Brussel – volgens Victor Hugo ‘de mooiste ter wereld’ – en maak een ommetje langs het beeldje van Manneke Pis, het symbool van Brussel. Geniet van een hapje of een drankje met zicht op de majestueuze gildehuizen en kuier vervolgens door de Sint-Hubertusgalerij waar boetieks en boekhandels u de ideale gelegenheid bieden om een vakantiesouvenir uit Brussel te kopen. Hebt u nog wat tijd voor u naar de camping terugkeert? Bezoek dan nog even het Atomium in het noorden van de stad of wandel door het groene Jubelpark naast het Parlementarium.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Brussel, reserveer uw verblijf!

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!