Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weten?

Ontdek de authentieke charme van Saint-Tropez op slechts enkele minuten van uw camping in de Var! Deze glamoureuze bestemming aan de Côte d’Azur verrast u met een unieke combinatie van Provençaalse traditie en elegante levenskunst. Ontdek samen met uw familie de vele gezichten van dit voormalige kapersnest dat de geliefkoosde stek van talloze celebrities werd.

Reserveer een plekje op de camping in Saint-Tropez

Droomt u van een vakantie aan de Côte d’Azur? Kunt u niet wachten om de golf van Saint-Tropez en zijn verborgen schatten te ontdekken? Reserveer een plekje onder de zon op een van onze campings in de Var en kies voor uw vakantie een volledig ingerichte, comfortabele stacaravan, een originele cottage of een schaduwrijke kampeerplaats uit. Na een zachte nacht in uw tent of caravan, of in een van onze kwalitatief hoogstaande huuraccommodaties bent u perfect uitgerust om de magnifieke stranden van Saint-Tropez te verkennen. Deze badplaats is ongeëvenaard voor wie van dolce far niente houdt, maar in de lagunes kunt u ook talloze watersporten beoefenen. Verkiest u toch het geprivilegieerde kader van uw eigen camping? U kunt er elke dag rekenen op een uitgebreid activiteitenaanbod: petanque, minigolf, aquagymlessen, zwemparadijs met waterglijbanen en verwarmde zwembaden, gratis kinderclubs … In onze vakantiedorpen stelt u zelf uw programma samen en doet u precies waar u zin in hebt!

En er is nog meer goed nieuws: al onze campings aan de Côte d’Azur zijn aangesloten bij ANCV. Wanneer u een verblijf reserveert – zelfs last minute –, kunt u dus uw vakantiecheques gebruiken. Uw zonovergoten vakantie aan de Middellandse Zee kan beginnen! De teams van Sandaya kijken met ongeduld uit naar uw komst …

Kust

Zet koers naar het zuiden en geniet in Saint-Tropez van een buitengewone vakantie aan zee. Onder de stralende zon van de Middellandse Zee biedt uw camping in de Var u het uitzonderlijke privilege om vlak bij de allermooiste stranden van de Côte d’Azur te verblijven. Wanneer u het kustpad in de richting van de grote stranden in de baai van Pampelonne neemt, hebt u van op de eerste rij een onovertroffen uitzicht over de immense Middellandse Zee. Een ongerept strand waar u – zelfs in het hoogseizoen – altijd op een plekje in de zon kunt rekenen, is Plage des Salins. Een must voor de hele familie! Enkele minuten verderop ligt de kreek van Flolaudis, ideaal om lekker te gaan zwemmen met de familie. Vergeet ook uw snorkelbril niet, zodat u de prachtige onderwaterwereld kunt verkennen!

Citadel van Saint-Tropez

Elk bezoek aan Saint-Tropez begint bij de beroemde citadel! Vanaf uw camping moet u beslist een keer de versterkte wallen gaan bekijken. Een bouwsel van die omvang vindt u nergens anders aan de Côte d’Azur. De citadel van Saint-Tropez, een beschermd historisch monument, is één van de grootste toeristische trekpleisters van de Var. Terecht overigens! Niet alleen de rijke geschiedenis maar ook het onovertroffen uitzicht over de golf van Saint-Tropez maken een bezoek beslist de moeite waard. In de donjon van de citadel is het Musée de l’Histoire Maritime ondergebracht. Bezoek het met uw familie en laat u door boeiende legendes over matrozen en piraten terugvoeren in de tijd. Hier beleeft u de geschiedenis alsof u er zelf bij was!

Onze campings in de buurt

Saint Aygulf | Provence Alpes Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf voor nachten
Saint Raphaël | Provence Alpes Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf voor nachten