Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Léon

Vier vakantie te midden van de natuur in de meest bosrijke regio van Frankrijk en sla uw tenten op in Léon tussen het meer, het bos en de oceaan. Op vakantie aan de Atlantische kust weet u nooit wat de dag zal brengen. Elke nieuwe dag is een nieuw avontuur in de natuur! Zijn uw koffers klaar? Uw campingvakantie in de Landes kan beginnen!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Vielle-Saint-Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Léon, de ideale bestemming voor uw campingvakantie

De uitgestrekte dennenbossen bij de oceaan, de kilometerslange fietspaden langsheen het strand, de okerkleurige duinen en de altijd aanwezige zon maken van de Landes een regio die vrijheid ademt! In zo’n omgeving bekruipt iedereen het verlangen om weer aansluiting te zoeken bij de natuur en te genieten van eenvoudige dingen zoals samen een heerlijke zomer doorbrengen.

Op uw 4- of 5-sterrencamping kiest u zelf de accommodatie – een cottage, een lodge, een chalet, een tent … – en de activiteiten waar u het meest van houdt. Dankzij het uitgebreide aanbod valt er altijd wel wat te beleven onder de zon van de Landes! Zwembaden, waterglijbanen en aquagymsessies voor de waterratten, petanque, volleybal en tennis voor de sportievelingen, boogschieten, pingpong en speelweiden voor de kleinste campinggasten … En tot slot voor iedereen een welverdiende rustpauze op de oever van het meer van Léon!

Bezoek Léon met de hele familie

Tijdens uw familievakantie op de camping in Léon is het water steevast nooit ver weg! Fiets of wandel naar de bewaakte stranden bij het grote meer van Léon voor een zwempartijtje in alle veiligheid. De kinderen kunnen zich bovendien lekker ver van de oever wagen: ze kunnen overal staan! Ter plaatse huurt u in een watersportcentrum een waterfiets, een kano/kajak of een stand-up-paddle om een tochtje op het meer te maken.

Zin om de golven van de oceaan te lijf te gaan? Op naar het strand van La Lette Blanche ten zuiden van Vielle-Saint-Girons, het meest ongerepte strand van de Landes! Op het programma: een surfinitiatie, een picknick in de schaduw van de dennen en dolce far niente onder de zon van de Aquitaine.

Bezoek Léon met z'n tweetjes

Een vakantie met zijn tweetjes aan de Côte d’Argent weet u zonder twijfel te bekoren. Het landschap van de Landes verrast u keer op keer met zijn schoonheid. Wat dacht u van een exotische boottocht op de Courant d’Huchet? Deze zogenaamde ‘Amazone van de Landes’ meandert van het meer van Léon naar de Atlantische Oceaan. Ontdek de weelderige vegetatie in het Natuurreservaat van de Courant d’Huchet aan boord van een traditionele 'galupe' of kies voor een wandeling op de oever. In beide gevallen wordt het een unieke ervaring!
Bent u dol op fietstochten, pik dan een stukje mee van de Vélodyssée-route die voorbij de stranden van Moliets, Messanges en Vieux-Boucau-les-Bains voert.

Camping Léon: onze tips voor een geslaagd verblijf

In de Landes worden ook de smaakpapillen verwend: wilt u tijdens uw verblijf de streekproducten leren kennen, bestel dan een lekkere ‘Assiette de Pays’!

Droomt u van paradijselijke vergezichten? Maak met zijn tweetjes of met de hele familie een tocht te paard over de stranden bij de oceaan!

Fietsers zijn aan het feest in de Landes. Ontdek de talloze fietsroutes aan de kust en in de bossen!

Kies een tafeltje op het terras van het campingrestaurant en geniet van een lekker etentje op de oever van het meer van Léon!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!