Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

Camping Moliets

Uw camping nabij Moliets is een prima uitvalsbasis om de schoonheid van de Côte d’Argent in de Nouvelle Aquitaine te ontdekken, tussen de bossen van de Landes en de Atlantische Oceaan. Vlak bij de immense fijnzandstranden aan de monding van de Courant d’Huchet ligt het kuststadje Moliets-et-Maâ dat op het ritme van de natuurelementen leeft. Zowel voor echte campingadepten als voor beginnende campingbezoekers is deze plek met de kenmerkende landschappen van de Landes beslist het ontdekken waard!

Camping Moliets: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Moliets

De kogel is door de kerk: deze zomer staat de Côte d’Argent met zijn landschappen tussen de zee en de bossen op uw vakantieprogramma. Reserveer een volledig ingerichte huuraccommodatie met alle comfort op onze 4 en 5-sterrencampings: een chalet met airco, een lodge-tent, een knusse cottage, een pelsjagerstent … er is voor elk wat wils! Na een uitstapje naar de kust geniet u met de hele familie van ons uitgebreide animatieprogramma waarmee we onze naam van ‘vakantiedorp’ waarmaken: dansles, aquagym, petanque, beachvolley … U kunt zelfs gebruikmaken van onze fietsverhuurdienst indien u de Vélodyssée-route wil verkennen die van op de camping rechtstreeks toegankelijk is. Na een goedgevulde dag op de stranden van de Atlantische kust of in de natuurgebieden tussen de meren en bossen van de Landes, is het heerlijk relaxen in onze SPA met sauna, relaxerende massages en lichaamsverzorgingen. Om echt alle kopzorgen tijdens uw vakantie uit te sluiten, kunt u bij het reserveren via internet met enkele muiskliks ook een reisonderbrekings- of annuleringsverzekering afsluiten. Nog een vraag? Onze teams staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat u aan de Atlantische kust de allerbeste campingvakantie ooit beleeft.

Kust

Na een wandeling door het charmante stadscentrum van Moliets zet u koers naar de eindeloze gouden fijnzandstranden pal aan de Atlantische Oceaan. Hier kunt u elke dag het strand uitkiezen dat het best bij uw stemming past. Wat zullen we vandaag gaan doen? Zonnebaden onder de zon van de Aquitaine, zwemmen en duiken in de aanrollende golven van de oceaan, door de branding wandelen op zoek naar de mooiste schelpen, een wedstrijdje zandkastelen bouwen … Houdt u van watersporten, dan is dit de gedroomde plek om te komen zeilen, kitesurfen of surfen. Aan de Côte d’Argent gaat het u altijd voor de wind!

Natuurreservaat van de Courant d’Huchet

Liefhebbers van vakantie in de weidse natuur hebben hun stukje paradijs op aarde al gevonden: het natuurreservaat van de Courant d’Huchet die in Moliets in de oceaan uitmondt. Het gebied, een aaneenschakeling van meren en waterlopen, verrast met zijn buitengewone landschappen en opmerkelijke fauna en flora die in de loop der jaren bijzonder goed bewaard gebleven zijn. Wandel over de oevers van de waterlopen of stap in één van de bootjes waarmee de schippers van Moliets uitvaren en dring door tot het hart van de tropische vegetatie waaraan het gebied zijn bijnaam ‘de Amazone van de Landes’ dankt. Terwijl u over het water vaart, lijkt de tijd gewoon stil te staan. De vredige sfeer wordt hooguit door het gezang van de vogels onderbroken. Dit natuurgebied is echt een must wanneer u met uw familie op campingvakantie bent in de buurt van Moliets!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Moliets, reserveer uw verblijf!

Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Vielle Saint Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!