Bandeau Camping Sandaya Soulac Plage

Boek nu

Zicht op de oceaan !

Ontdek de 4-sterrencamping Sandaya Soulac Plage, aan het strand van de kust van de Aquitaine, ten zuiden van het estuarium van de Gironde. De camping heeft een directe toegang tot het strand, zodat u met het hele gezin kunt profiteren van alles wat de oceaan te bieden heeft, maar u kunt natuurlijk ook een dutje doen in de schaduw van de pijnbomen. Soulac Plage ligt in de badplaats Soulac-sur-Mer, hét adres voor surfers en fietsliefhebbers. Vanuit de camping kunt u op ontdekkingstocht gaan door deze regio met veel cultureel en historisch erfgoed. Pak uw koffers, de Atlantische Oceaan roept !

Geopend vanaf 02 juni 2018 tot 16 september 2018

  • Camping van 12 hectare met 508 standplaatsen.
  • Dieren toegestaan
  • Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
  • Animatie en gratis kinderclubs.
  • Zwemparadijs van 550 m² met zwembad en verwarmd pierenbad.
  • Wifi op de hele camping

Prijzen en labels

Tripadvisor_Logo_COE2016_nl.jpgToocamp camping excellence.pnglogo guide camp reve grand.pngthegreenkey.pnglabel vélo.png

Vakantie "aan de rand van het water" met Sandaya. De camping Soulac Plage ligt in een gebied dat zich uitstrekt langs een zandduin die uitkijkt over de oceaan (Blauwe Oceaanzone). Voor degenen die de voorkeur geven aan de schaduw van de pijnbomen, is een uitkijkpunt ingericht vanwaar u, gezeten op een bankje, de zonsondergang of gewoon de surfers die op de vroege ochtend de golven willen uitdagen kunt bewonderen.

Dankzij een rechtstreekse toegang tot het strand kunt u zonder de camping te verlaten een zandweggetje volgen en de trap nemen om af te dalen naar het water. De gemeente Soulac-sur-Mer biedt een bewaakt strand waar u kunt zwemmen op slechts 200 meter van de camping (afhankelijk van de periode). Op het onbewaakte strand tegenover de camping gaan gezinnen graag wandelen, zandkastelen bouwen of gewoon lekker zonnen of een goed boek lezen. De Atlantische kunst kent getijden, dus klein en groot kunnen zich amuseren door op krabbenjacht te gaan en schelpen te gaan zoeken bij laag water: Neem je schepnetje mee ! 

Promoties

Diensten

De Sandaya-camping Soulac Plage stelt u gratis of tegen bijbetaling meerdere diensten tot uw beschikking die uw dagelijkse verblijf zullen vergemakkelijken. Uw vakantie begint al direct bij aankomst bij onze receptionistes, die u verwelkomen met een praktische gids over de camping en u de eerste informatie geven over het verloop van uw verblijf.

Receptie :
Onze receptionisten staan in juli en augustus iedere dag voor u klaar van 9.00 tot 20.00 uur. In het laagseizoen zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 19.00 uur. U vindt er een 'Info-Tourisme' ruimte met folders en informatie over de regio. De post vertrekt om 11.30 uur en de witte brievenbus naast de wasserette wordt om deze tijd geleegd. Ontvangst van de post aan de receptie vanaf 15.00 uur, gesorteerd op naam.
Wifi
Blijf verbonden, ook op vakantie! Om op uw staanplaats en overal op de camping toegang te hebben, kunt u online een bundel naar keuze kopen: 1 uur = € 5, 1 dag = € 10 ; 4 dagen = € 15; 7 dagen = € 20. De toegangskaarten zijn bedoeld voor de WiFi-verbinding. De internetaansluiting geeft slechts toegang tot maximaal 3 toestellen tegelijkertijd. De WiFi-toegang kan direct op het internet met de bankkaart worden afgerekend. Selecteer hiervoor “wifipass” en open een website. Het is ook mogelijk om internetkaarten aan de receptie te kopen.
Wasserette :
In een speciale ruimte stellen wij wasmachines tot uw beschikking (€ 6 wasmiddel en wasverzachter inbegrepen) en een droger (€ 4). Op aanvraag bij de receptie kunt u gratis gebruik maken van een strijkplank en een strijkijzer. Open van 9.00 tot 20.00 uur.
Fietsverhuur :
Profiteer van uw vakantie om fietstochten te gaan maken over de fietspaden van de Médoc. Arrangementen van € 6,50 voor een halve dag en € 41,- per week.
Barbecue-ruimte :
Zin om te barbecueën? U kunt gratis gebruik maken van onze collectieve houtskoolbarbecues die verspreid liggen over de camping.
Servicepunt voor campers :
Wij stellen al onze gasten gratis een servicepunt voor campers ter beschikking. U kan er uw toilet legen door gebruik te maken van uw mobiele tank en het speciaal hiervoor bestemde luik. Een kraan met drinkwater om de tank bij te vullen en een elektrische aansluiting maken het geheel compleet.

Winkels ter plaatse

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij op onze camping meerdere winkeltjes zodat u tijdens uw vakantie de auto niet hoeft te gebruiken.

Restaurant le Grand Large :
Geniet tijdens uw maaltijd van het zonnige terras van het restaurant le Grand Large. Er zijn menu's vanaf € 7,50 en een gevarieerde kaart met salades, pizza's, hamburgers, geroosterd vlees, zeevruchten... Een aantal gerechten kunt u ook afhalen. In juli en augustus iedere dag geopend van 8u tot middernacht. In het laagseizoen iedere dag geopend van 11.00 tot 14.30 uur en van 17.30 tot 22.00 uur. Ontbijt: 5,50€/persoon (op basis van reservering ten laatste één dag van te voren, en direct bij het restaurant).
Bar :
U bent welkom in de bar voor een kopje koffie op het terras of voor een aperitiefje met de hele familie tijdens de voorstellingen. De bar is iedere dag geopend van 9.00 tot 23.00 uur in juli en augustus. In het laagseizoen zijn wij geopend van 11.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 22.00 uur. Tijdens sportevenementen wordt er een reuzescherm geïnstalleerd.
Kruidenier/bakker :
In juli en augustus is onze kleine supermarkt iedere dag geopend van 7.30 tot 20.30 uur. In het laagseizoen zijn wij geopend van 8 tot 12.00 uur en van 17 tot 19 uur op alle dagen. Ter plaatse vindt u de meest gebruikelijke producten, maar ook fruit en groente, een afdeling diepvriesproducten, schoonmaak- en verzorgingsproducten en strandartikelen. De bakkerij biedt u de hele dag door verschillende soorten verse broden en luxe broodjes, die ter plaatse meerdere keren per dag worden gebakken.
Alles bekijken

Ontdek ons laatste nieuws Beleef unieke ervaringen met Sandaya campings

-