nouveau-camping-sandaya-2017.jpg

Nieuwe campings 2017

Nieuwe Sandaya campings

2017 is het jaar van vernieuwing voor de Sandaya campings! Dit jaar zijn er al 3 nieuwe sites bijgekomen om zo uw vakantie nog aangenamer te maken. Vanaf nu kan u ook staplaatsen reserveren op campings Col Vert, Blue Bayou en Soustons Village. Gelegen in de Landes en Languedoc ontvangen deze prachtige campings u in een fantastisch kader in de buurt van de zee. Hier kunnen mensen echt tot rust komen!

Camping Le Col Vert

Gelegen tussen Biarritz en Bordeaux en in de buurt van het meer van Léon, beschikt de Sandaya camping Le Col Vert over alle troeven die nodig zijn om van uw vakantie een onvergetelijke vakantie te maken. Kom genieten op deze 4-sterren Sandaya camping in een idyllisch kader! Op het programma: accommodaties in luxe lodges met al het nodige comfort, een heleboel activiteiten voor jong en oud en een waterpark met glijbanen en waterspelletjes voor kinderen! U kan ook de omgeving van de camping bezoeken die ervoor zorgt dat het departement Landes een unieke regio in Frankrijk is: de stranden van Hossegor en Capbreton, het bassin van Arcachon en het natuurpark des Landes de Gascoge wachten u al op!

Camping Soustons Village

U houdt van de natuur en wil graag kamperen aan de rand van een meer? Dan zit u goed op de Sandaya camping Soustons Village die aan al uw verwachtingen zal voldoen! Er zijn verschillende activiteiten voorzien zodat u volop van uw vakantie kan genieten: een ontspanningsruimte met wellness, waterpark, kids en teens clubs en nog veel meer! Bovendien heeft deze campings twee labels, La Clef Verte en Ecolabel,  beide tonen het ecologisch beheer van de diensten op de camping aan (water, energie, sorteren en sensibilisatie van het publiek)! Door voor deze camping te kiezen, kiest u ervoor om uw vakantie door te brengen in een regio rijk aan natuur en activiteiten: de braderie van Hossegor, de markt van Soustans die erg bekend is om de kwaliteit van haar lokale producten, het reservaat Etang Noir of gewoon het strand om verschillende watersporten te beoefenen! Op Sandaya campings doen we er alles aan om van uw vakantie een onvergetelijk avontuur te maken!

Camping Château des Marais

Ga op ontdekking door de mooie regio in het centrum van de Loire vallei en boek een staplaats op de gloednieuwe Sandaya camping Château des Marais! Gelegen in de buurt van historische monumenten die deel uitmaken van het rijke erfgoed van Frankrijk: het kasteel van Chambord, het kasteel van Amboise, de Loire met de fiets of de tuinen van Villandry, en dat zijn slechts enkele voorbeelden van plaatsen die voor een unieke vakantie kunnen zorgen!

De 5 sterren camping Sandaya Blue Bayou

Ten slotte, geniet van de prachtige stranden van de Middellandse Zee op de 5-sterren camping Sandaya Blue Bayou, gelegen in Vendres-Plage in de Languedoc regio. Deze laatste blijft uitbreiden en stelt nieuwe diensten ter beschikking: ponyclub aangesloten bij de FFE, ontspanningsruimte met zwembad en spa, gerenoveerde kinderspeelplaats!U vindt al het comfort van een 5-sterren camping tijdens een verblijf op Blue Bayou gelegen in een bosrijke omgeving en  voorzien van een groot zwemparadijs en talrijke installaties van kwaliteit: een tennisbaan en voetbalvelden, fitness en clubs voor kinderen, enz.


Sandaya is eigenaar en beheerder van alle campings welke u dezelfde kwaliteit aan service aanbieden binnen de 4 en 5 steren campings. Met Sandaya bent u verzekerd van uitzonderlijke vakanties!