Fotolia_86080854_Subscription_Monthly_M.jpg

Nieuwe campings Om van lucht te veranderen

Nieuwe campings

Om uw vakantie altijd uitzonderlijker te maken

Sandaya diversifieert haar aanbod dit jaar met drie nieuwe campings. Gelegen in prachtige gebieden vol rijkdommen, zullen de nieuwe Sandaya campings Blue Bayou, Douce Quiétude en Les 2 Fontaines u verrassen met hun uitzonderlijke natuurlijke omgeving en hun hoge kwaliteit van service zoals die in 4 en 5 sterren campings wordt verwacht.

De 5 sterren camping Sandaya Douce Quiétude

Ontdek de Franse Rivièra met de 5-sterren camping Sandaya Douce Quiétude gelegen in Saint-Raphaël. In het hart van een prachtig dennenbos blijft u op de camping Douce Quiétude verbonden met de natuur in de mooie rode gekleurde Esterel bergen en de aan de azuurblauwe Middellandse Zee. Sandaya biedt u de keuze tussen ontspanning en recreatie: voor uw plezier zijn talrijke entertainment programma's, sport en recreatiemogelijkheden  voorzien op de camping.

De 4 sterren camping Sandaya Les 2 Fontaines

U verkiest de Atlantische oceaan ? Ontdek de 4-sterren camping Sandaya Les 2 Fontaines in Bretagne. Tijdens uw verblijf in deze Sandaya camping, gelegen in het departement Finistère, zult u meegevoerd worden door de vele specialiteiten die de regio Bretagne u aanbiedt: pannenkoeken, boekweit pannenkoeken, oesters en appelwijn, ieder zijn geneugte. Voor de liefhebbers van landschappen en  geschiedenis? Geniet van de prachtige Raz of de typische steden zoals Concarneau.

De 5 sterren camping Sandaya Blue Bayou

Ten slotte, geniet van de prachtige stranden van de Middellandse Zee op de 5-sterren camping Sandaya Blue Bayou, gelegen in Vendres-Plage in de Languedoc regio. U vindt al het comfort van een 5-sterren camping tijdens een verblijf op Blue Bayou gelegen in een bosrijke omgeving en  voorzien van een groot zwemparadijs en talrijke installaties van kwaliteit: een tennisbaan en voetbalvelden, fitness en clubs voor kinderen, enz.

Sandaya is eigenaar en beheerder van alle campings welke u dezelfde kwaliteit aan service aanbieden binnen de 4 en 5 steren campings. Met Sandaya bent u verzekerd van uitzonderlijke vakanties!

-