Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Ploumanac’h

Ploumanac’h, een emblematisch dorp aan de Côte de Granit Rose in Bretagne, verbaast groot en klein met zijn kleurrijke landschappen. Langsheen het douanierspad tussen het strand van Trestraou en de haven van Ploumanac’h ontdekt u de meest feeërieke vergezichten. Zin om kennis te maken met de Côtes-d’Armor? Volg de gids! 

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Nieuw!
Pléneuf-Val-André | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Ploumanac’h, uw ideale vakantiebestemming

Ploumanac’h aan de Kanaalkust is een heuse parel van de natuur. Vanwege zijn zeldzame schoonheid verkozen de Fransen deze plek aan de Côte de Granit Rose tot hun favoriete dorp. U begrijpt meteen waarom: in de haven, op de stranden, bij de vuurtoren … overal kleuren fascinerende roze rotspartijen het landschap!

Wat dacht u van een campingverblijf te midden van dit bijzondere landschap in de Côtes-d’Armor? Gezelligheid en vakantieplezier worden hier als een ware kunst gecultiveerd. Op de camping is alles aanwezig om er een prachtige vakantie van te maken: zonnebedden om lekker te luieren, binnen- en buitenzwembaden om bij elk weer te zwemmen, infrastructuur om te sporten in de openlucht en gratis animatie voor de kinderen. Reserveer snel een volledig ingerichte stacaravan of een kampeerplaats: Bretagne ontvangt u met open armen!

Bezoek Ploumanac’h met de hele familie

Aan de Côte de Granit Rose voelen kleine campinggasten zich als een vis in het water. In Perros-Guirec, de befaamde familiebadplaats, kunnen ze de hele zomer terecht voor een initiatie watersporten maar ook voor diverse optredens en animatieactiviteiten aan de kust. Op dus naar het strand van Saint-Guirec voor een zwempartijtje tussen de roze granietrotsen en een adembenemend uitzicht over het kasteel van Costaérès!

In het westen bij Trégastel wisselen kreken en zandstranden elkaar af: uw kleine avonturiers zijn er niet weg te slaan en vinden het heerlijk om er te zwemmen onder de stralende zomerzon!

Bezoek Ploumanac’h met z'n tweetjes

Tijdens uw campingvakantie bij Ploumanac’h krijgt u er vast niet genoeg van om het douanierspad in alle richtingen te verkennen. Vanwege de prachtige kleuren – het blauw van de zee, het roze van de rotsen en dat van de heide – geldt deze wandeling terecht als de allermooiste van heel Bretagne! Een gouden tip: neem het pad bij zonsondergang, wanneer de roze rotsen een bijna rode kleur krijgen. Een magisch schouwspel!

Krijgt u zin om de trossen los te gooien, reserveer dan een motorboot in de haven van Ploumanac’h en vaar naar het hart van de archipel van Les Sept Îles, een van de grootste vogelreservaten van Frankrijk.

Camping Ploumanac’h: onze tips voor een geslaagd verblijf

Trakteer uzelf na een avontuurlijke vakantiedag op een lekkernij in een traditionele crêperie!

Vertrek ’s ochtends vroeg naar het park van La Bastille ten noorden van de haven van Ploumanac’h voor een prachtige wandeling aan de kust!

Beklim de vuurtoren van Ploumanac’h in zijn volledig roze setting en geniet van het uitzicht over de archipel van Les Sept Îles en het kasteel van Costaérès!

Bezoek de voor iedereen toegankelijke tentoonstellingen in het Maison du Littoral en kom alles te weten over Ploumanac’h!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!