Kiest u voor een campingvakantie in de Landes en meer bepaald in Capbreton, dan kunt u rekenen op een perfecte combinatie van stranden en ongerepte natuur. Capbreton behoort tot het selecte kringetje van charmante steden aan de Atlantische kust, vlak bij Bayonne (20 km) en de Spaanse grens (50 km). Een uitstekende ligging dus voor een schitterende campingvakantie: daar bestaat alvast geen twijfel over!

Reserveer een campingplaats in Capbreton

Een campingvakantie in Capbreton is niet zonder risico: het gevaar is groot dat u pardoes verliefd wordt op deze plek. De zon, het uitgebreide activiteitenaanbod en de joviale bewoners… Capbreton heeft alles om u te bekoren en dat merkt u meteen!
Er is geen sprake van dat u zich hier gaat vervelen. Wat dacht u van een ritje te paard op de lokale feria? Elk uur van de dag valt er wat nieuws te ontdekken of te proberen. Waar beleeft u ooit zoveel plezier?
Ga met de hele familie op surfles of huur een jetski om over de golven van de Atlantische Oceaan te glijden. U bent de kapitein die beslist hoe uw vakantie verloopt!
Om weer op krachten te komen en uw smaakpapillen te verwennen, kunt u rekenen op de lokale keuken: heerlijke salades met gerookte ham, kip op Baskische wijze of kabeljauw in een sausje van groene kruiden. In de Landes is gastronomie een zaak van nationaal belang!
En vóór u het weet … is die heerlijke vakantie alweer voorbijgevlogen!

Camping aan de kust

De naam ‘Capbreton’ zelf bevat het woord ‘Cap’ dat zoveel als ‘kaap’ betekent. Dit is lang geen toeval en toont de sterke verbondenheid van deze stad met de zee.
Als badplaats en jachthaven wordt Capbreton alom geroemd om de schoonheid van zijn kustlijn. Houdt u van lekker luieren op het strand, gooit u graag uw vislijnen uit of bent u verzot op watersporten? In Capbreton kan het allemaal!
Niet ver van de kust kunt u ook een gokje wagen in het casino of rondsnuisteren in de talloze winkeltjes om het ultieme souvenir van uw campingvakantie in Capbreton te vinden!

Zwemparadijs Capbreton

Het aquapark op uw Sandaya-camping zorgt voor de nodige afwisseling. Het strand is leuk, maar soms doen de kleine ongemakjes – zand in de ogen, zee-egels, puntige rotsblokken… – een mens gewoon naar een zwembad verlangen.
Bij Sandaya kunt u uw hart ophalen in het aquapark. De zwembaden zijn de hele dag lang toegankelijk en vriendelijke redders houden een oogje in het zeil. En had u verder nog iets gewild? Een solarium, een jacuzzi® of een aqua-fitness? Wees gerust, het staat allemaal tot uw beschikking tijdens uw campingvakantie in Capbreton!

Onze campings in de buurt

Soustons | Aquitain
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten
Vielle Saint Girons | Aquitain
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten