Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Capbreton

Kiest u voor een campingvakantie in de Landes en meer bepaald in Capbreton, dan kunt u rekenen op een perfecte combinatie van stranden en ongerepte natuur. Capbreton behoort tot het selecte kringetje van charmante steden aan de Atlantische kust, vlak bij Bayonne (20 km) en de Spaanse grens (50 km). Een uitstekende ligging dus voor een schitterende campingvakantie: daar bestaat alvast geen twijfel over!

Camping Capbreton: reserveer uw verblijf

Reserveer een campingplaats in Capbreton

Een campingvakantie in Capbreton is niet zonder risico: het gevaar is groot dat u pardoes verliefd wordt op deze plek. De zon, het uitgebreide activiteitenaanbod en de joviale bewoners… Capbreton heeft alles om u te bekoren en dat merkt u meteen!
Er is geen sprake van dat u zich hier gaat vervelen. Wat dacht u van een ritje te paard op de lokale feria? Elk uur van de dag valt er wat nieuws te ontdekken of te proberen. Waar beleeft u ooit zoveel plezier?
Ga met de hele familie op surfles of huur een jetski om over de golven van de Atlantische Oceaan te glijden. U bent de kapitein die beslist hoe uw vakantie verloopt!
Om weer op krachten te komen en uw smaakpapillen te verwennen, kunt u rekenen op de lokale keuken: heerlijke salades met gerookte ham, kip op Baskische wijze of kabeljauw in een sausje van groene kruiden. In de Landes is gastronomie een zaak van nationaal belang!
En vóór u het weet … is die heerlijke vakantie alweer voorbijgevlogen!

Camping aan de kust

De naam ‘Capbreton’ zelf bevat het woord ‘Cap’ dat zoveel als ‘kaap’ betekent. Dit is lang geen toeval en toont de sterke verbondenheid van deze stad met de zee.
Als badplaats en jachthaven wordt Capbreton alom geroemd om de schoonheid van zijn kustlijn. Houdt u van lekker luieren op het strand, gooit u graag uw vislijnen uit of bent u verzot op watersporten? In Capbreton kan het allemaal!
Niet ver van de kust kunt u ook een gokje wagen in het casino of rondsnuisteren in de talloze winkeltjes om het ultieme souvenir van uw campingvakantie in Capbreton te vinden!

Het meer van Hossegor

Na de zwembaden van het aquapark en de golven van de Atlantische Oceaan is het meer van Hossegor aan de beurt. Op slechts enkele minuten van uw Sandaya-camping geniet u van een zwempartij met de hele familie in het grote meer van de Landes. U brengt hier schitterende vakantiemomenten door! Op de schaduwrijke oevers is het heerlijk picknicken, de bewaakte stranden garanderen groot en klein urenlang zwemplezier en de uitgebreide watersportinfrastructuur maakt het de hele familie naar de zin: stand-up paddle, wakeboarden, waterfietsen … Na de waterpret kunt u ook prachtig wandelen in de omgeving van het meer: mimosa’s, kurkeiken en zeedennen verspreiden een verrukkelijk aroma terwijl de mooie villa’s van Capbreton u keer op keer verrassen. Een feest voor al uw zintuigen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Capbreton, reserveer uw verblijf!

Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Vielle Saint Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!