Camping Plage des Dames: reserveer uw verblijf

Het strand van Les Dames, uw ideale vakantiebestemming!

Het strand van Les Dames, klein juweeltje van het eiland, staat bekend om zijn rust, witte huisjes en fijne zand. Het is bij zowel locals als toeristen een van de populairste stranden van Noirmoutier. Het hele jaar door zit u er goed voor een zwempartijtje of een boottocht, en buiten het seizoen is het genieten van de rust en de ongerepte schoonheid. Ook u zwicht vast voor de charme van deze plek! 

Op uw Sandaya-camping vlak bij de Atlantische Oceaan beleeft u met de hele familie memorabele momenten dankzij het diensten- en infrastructuuraanbod dat speciaal voor u werd bedacht. Rechtstreekse toegang tot de oceaan, accommodaties met alle comfort, gratis kinderclubs voor uw kleine campinggasten en – last but not least – een verwarmd zwembad: uw Sandaya-camping staat garant voor een geslaagde vakantie!

Bezoek het strand van Les Dames met de hele familie

Wat u mag verwachten van een dagje uit met uw familie op het strand van Les Dames? Urenlang in het water spelen, een duikwedstrijd houden, (niet zo) robuuste zandkastelen bouwen en vooral genieten van de lachende kindersnoetjes: het worden heerlijke momenten waar u ook over vele jaren nog met heimwee aan terugdenkt …

Het eiland is bezaaid met mooie plekjes om met het hele gezelschap te verkennen. Wilt u ze (bijna) allemaal ontdekken, dan kunt u het best voor de fiets opteren. Op Noirmoutier vindt u maar liefst 83 km aan fietsroutes. Haal uw stalen ros dus van stal en verken het eiland op uw eigen ritme. En nog een leuk weetje: alle wegen leiden naar … het strand van Les Dames!

Bezoek het strand van Les Dames met z'n tweetjes

Bij het krieken van de dag of bij het vallen van de avond: aan een romantische strandwandeling ontkomt u niet! Adem de gezonde zeelucht in en luister naar de ruisende golven terwijl u hand in hand met uw teerbeminde door het betoverende landschap loopt. Hier bent u de held in uw eigen romcom en dat bevalt u vast reuze! 

Genoeg romantiek, horen we sportievelingen denken, maar ook zij komen aan hun trekken met een uitje op zee. Wie wil genieten van zowel fysieke activiteit als frisse zeelucht zit hier gebeiteld. Stand-up paddle, kanoën of zeilen: kies uw favoriete vaartuig en bedwing de golven van de Atlantische Oceaan!  

Camping Plage des Dames: onze tips voor een geslaagd verblijf

Stapelverliefde stellen mogen in geen geval de zonsondergang van op de oude houten steiger missen: het uitzicht over de Atlantische Oceaan en het strand is weergaloos!

’s Zomers is het strand het slachtoffer van zijn eigen succes en zijn de plaatsjes duur. Kom dus vroeg en bij voorkeur op de fiets: dat is beter voor het milieu en u hoeft geen parkeerplaats te zoeken!

Na een zwempartij is het tijd voor een verrukkelijke pauze aan de kust: in de cafés en restaurants in de omgeving wordt u op elk uur van de dag op uw wenken bediend!

Komt het strand van Les Dames u bekend voor, hoewel u er nooit eerder was? Dat kan, want op dit strand werd de film ‘Les Vacances du Petit Nicolas’ gedraaid!

Camping Plage des Dames, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!