Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?

Camping Fromentine

Zon, bos, stranden, watersporten en activiteiten in de vrije natuur … het badplaatsje Fromentine in de Vendée heeft alles om u een onvergetelijke zomervakantie te laten beleven. Ga voor anker op uw Sandaya-familiecamping en geniet van een vakantie met zicht op de Atlantische Oceaan. Zowel in het hoog- als in het laagseizoen is de zon altijd van de partij langs de kusten van de Vendée.

Camping Fromentine: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping in Fromentine

Met haar ideale ligging langs de Atlantische kust is badplaats Fromentine in La Barre-de-Monts het perfecte plekje voor een vakantie die in het teken staat van de oceaan. Fromentine in het departement Vendée ligt tegenover het Île d’Yeu en het eiland Noirmoutier. De zonneschijn is er te vergelijken met die van de Côte d’Azur, maar hier maken de spiegelgladde zee en de lavendelvelden plaats voor golven waar elke surfer van droomt en voor dennenbossen met kronkelende fietspaden en slingerende wandelpaden. In het hart van dit bijzondere natuurlijke landschap verblijft u op onze 4- of 5-sterrencamping in een volledig uitgeruste, comfortabele stacaravan, of onder het zeil van uw familietent. Bij Sandaya staan ontspanning en verstrooiing voorop. Neem een duik in de verwarmde zwembaden van het aquapark, geef u over aan het zalige far niente op het zonneterras en blijf in conditie op de multisportterreinen. Na een dag vol animatie en wanneer de kinderen terugkeren van de gratis miniclubs, kunt u op het terras van het restaurant heerlijk tafelen onder de sterrenhemel. Waar wacht u nog op om uw droomlogies te reserveren? We houden alvast een plaatsje vrij op de camping in de Vendée.

Camping aan zee

In Fromentine ziet u zover het oog reikt niets anders dan de eindeloze oceaan. In de onmiddellijke nabijheid van de camping strekken de fijnzandstranden van de Vendée zich uit, en die van Fromentine vormen daar geen uitzondering op. Tijdens uw vakantie aan zee kunt u ze allemaal ontdekken, van het bewaakte strand van Fromentine waar de kleine kampeerders in alle veiligheid in het water kunnen plonzen tot het natuurlijke Plage des Lays dat wordt omzoomd door het Fôret des Pays de Monts. Iedereen zal er naar hartenlust kunnen ontspannen. En als u er dan toch bent, kunt u misschien ook uw eerste ervaringen als kite- of windsurfer opdoen.

Toegangspoort tot het Île d’Yeu

In Fromentine kunt u inschepen met bestemming het Île d’Yeu, de parel van de Atlantische Oceaan in de Vendée. Loop na het opstaan even naar de winkel van de camping, vul de picknickmand met lekkers, en zet daarna koers naar het Île d’Yeu en zijn eindeloze verscheidenheid aan landschappen die 23 km² bestrijken. Als u voet aan wal hebt gezet, kunt u het prehistorische verleden van het eiland ontdekken. Haal de ridder in uzelf naar boven op de wallen van het Vieux-Château, of volg een van de vele kustpaden en ontdek zo het mooiste strand van het eiland. Voor u naar de camping terugkeert, kunt u nog een gastronomische tussenstop maken op het terras van een van de restaurants langs de kust. U kunt er de lekkerste oesters van de Vendée proeven.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Fromentine, reserveer uw verblijf!

Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!