Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2021: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Italië zoals u het nog nooit zag

Maak kennis met Triëst, een authentiek juweeltje en een goed bewaard geheim. Vanaf camping Mare Pineta bent u al in enkele minuten in het ‘kleine Wenen bij de zee’ op de grens met Slovenië en vlak bij Kroatië. Een bezoek aan Triëst is dan ook een kosmopolitische ervaring! Deze unieke stad verrast niet alleen met haar brede museumaanbod en culinaire verscheidenheid, maar ook met de alomtegenwoordigheid van de zee die tot in het stadscentrum doordringt. 

Optie Vrijheid gratis: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

De camping en zijn omgeving

Op camping Mare Pineta in Sistiana hebt u een schitterend uitzicht over de hele golf van Triëst, van oost tot west. De mogelijkheden zijn legio: een wandeling over de imposante Piazza Unità d’Italia bij de zee, een bezoek aan het sublieme kasteel van Miramare dat over het blauwe water uitkijkt, een tocht over het beroemde Rilke-pad dat van uw camping naar het kasteel van Duino voert … Er zijn heel wat pareltjes te ontdekken!

Praktische info

+39 0365 520 682
60/D Via Sistiana
34011 Duino-Aurisina
- Italië
Station : Trieste (20 km) Luchthaven : Frioul-Vénétie Julienne (15 km) Auto : Zie reisroute
Duino-Aurisina
Stad - 2 km

In het noordwesten van Italië, nabij Triëst, heet de mooie stad Duino-Aurisina u hartelijk welkom in een authentieke regio op de grens tussen...

Meer informatie
Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums