Camping De Gorges de l’Ardèche: reserveer uw verblijf

De Gorges de l’Ardèche, uw ideale vakantiebestemming!

De Gorges de l’Ardèche is een uitzonderlijke natuurlijke bezienswaardigheid die zijn reputatie ruim verdient. De spectaculaire schoonheid van dit gebied, dat is geklasseerd als Nationaal Natuurreservaat, trekt bezoekers uit de hele wereld en vormt een uitzonderlijk kader voor de vele activiteiten te land en te water. De ideale vakantie heeft veel weg van een natuurvakantie in het hart van de Ardèche.  

En voor uw pied-à-terre in de Ardèche biedt Sandaya u het beste van de camping: een prachtige groene omgeving, twee verwarmde aquaparken waarvan één overdekt, gratis kinderclubs, een spa en rechtstreekse toegang tot de rivier om heerlijk in rond te spetteren wanneer u maar zin heeft!

Bezoek de Gorges de l’Ardèche met de hele familie

Er bestaan ontelbare manieren om de Gorges de l’Ardèche met de hele familie te verkennen! Dat is de magie van deze ongelooflijke locatie: alles kan! In een kano of een roeiboot geniet groot en klein van een mooi, rustgevend en adembenemend uitstapje op het water. Moedige kleine campinggenoten kunnen zelfs een verfrissende duik nemen! 

Terug op het droge omvat de rest van het programma een fietstocht over een van de vele fietspaden rond de Gorges. Vrij als een vogel leidt elke pedaalslag u van het ene wonder naar het andere en vult de hoofden en harten met onvergetelijke herinneringen.

Bezoek de Gorges de l’Ardèche met z’n tweetjes

Bereid u voor op een onvergetelijk verblijf in de Ardèche met uw wederhelft! Dat begint meteen al met een bijzondere activiteit: een speleologische expeditie, gevolgd door een nacht onder de grond! Deze unieke ervaring is absoluut de moeite waard, behalve als u aan claustrofobie lijdt! 

Wist u dit al? De Ardèche is een wijnbouwgebied! En er bestaat geen romantischer uitstapje met z’n tweetjes dan een bezoek aan de wijngaarden van de Ardèche, gevolgd door een proeverij van de gewaardeerde drank, met mate natuurlijk. Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn! 

Camping De Gorges de l’Ardèche: onze tips voor een geslaagd verblijf

Een roadtrip door de Ardèche, is dat iets voor u? Uw route leidt u door schilderachtige dorpjes als Vogüé, Balazuc en Labeaume die een bezoekje absoluut waard zijn. Op weg dan maar!

De Ardèche is ook een streek voor fijnproevers die alle smaken zal bekoren. U kunt hier onbeperkt genieten van kaas, wijn, fijne vleeswaren en zoete lekkernijen!

Vergeet uw fototoestel niet! De vele prachtige landschappen van de Ardèche vormen perfecte achtergronden voor een selfie met de hele familie of met uw lief. Glimlach en zeg ‘cheese’!

De Ardèche, dat is natuur ... maar ook cultuur met het Aluna Festival, het zomerse muziekevenement waar de nationale en de internationale crème de la crème samenkomt op een magistrale locatie. Dat mag u niet missen!