Camping Friuli-Venezia Giulia

Friuli-Venezia Giulia, de regio in het noordoosten van Italië die aan Oostenrijk en Slovenië grenst, is beslist één van de best bewaarde geheimen van het land. Ontdek de vele facetten van deze streek vol contrasten tijdens een authentiek campingverblijf aan de Adriatische kust!

Camping Friuli-Venezia Giulia, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Duino-Aurisina | Friuli-Venezia Giulia
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Friuli-Venezia Giulia, uw ideale vakantiebestemming!

Maak kennis met het authentieke Italië in Friuli-Venezia Giulia, ver van de drukte en dicht bij de natuur. Bent u een gepassioneerd bergwandelaar of houdt u vooral van zonnebaden op het strand? In beide gevallen wordt u op uw wenken bediend in dit onbedorven stukje van de Italiaanse laars.

Maar ontdek eerst het bevoorrechte natuurkader van uw camping in Friuli-Venezia Giulia die u het comfort van een volledig ingerichte stacaravan aanbiedt. Zo vergeet u tijdens uw vakantie aan de Adriatische kust op slag al uw besognes! Elke dag kunt u op de camping uit diverse gratis sport- en animatieactiviteiten kiezen, en staan de zwembaden en de waterspeeltuin tot uw beschikking. En natuurlijk moet u ook de rest van de regio zien, want dit ongerepte stukje Italië heeft heel wat verrassingen voor u in petto!

Bezoek Friuli-Venezia Giulia met de hele familie

Met zijn grote verscheidenheid aan landschappen garandeert de regio Friuli-Venezia Giulia de hele familie een verblijf boordevol afwisseling. Na een heerlijk ontbijt op het terras van uw cottage bent u klaar om het beroemde Rilke-pad te verkennen. Bereid uw kleine prinsjes en prinsesjes vast voor want het pad leidt recht naar het kasteel van Duino! Mis geen van de uitkijkpunten die een prachtig uitzicht over de zee bieden: iemand zin in een frisse duik?

Bij Triëst weet de toren van het kasteel van Miramare u meteen te betoveren. Wandel beslist een keer met zijn allen door de weelderige kasteeltuinen: het lijkt wel alsof u in een sprookje bent verdwaald!

Bezoek Friuli-Venezia Giulia met z'n tweetjes

Zin om Italië te verkennen met uw geliefde? Dit romantische land, waarin elke stad een openluchtmuseum lijkt, gaat nooit vervelen! In de omgeving van uw camping in Friuli-Venezia Giulia hebt u de culturele hotspots voor het uitkiezen: Udine met zijn geraffineerde architectuur die aan Venetië doet denken, Triëst met zijn beroemde Piazza Unità d’Italia bij de zee, Aquileia met zijn door de Unesco beschermde archeologische site …

Op zoek naar het ultieme stukje paradijs bij de zee? Volg de kust tot in Monfalcone waar de kreken plaats maken voor langgerekte zandstranden: onovertroffen voor enkele uren dolce far niente!

Camping Friuli-Venezia Giulia: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wandelfanaten voelen zich de koning te rijk op het Karstplateau dat de hele golf van Triëst domineert!

Latte, capuccino, espresso, longo … Naar het schijnt wordt in Triëst twee keer zoveel koffie gedronken als in de rest van Italië!

Friuli is een regio die ook culinair het ontdekken waard is: proef zeker de San Daniele-ham, de trots van de streek!

Krijgt u maar niet genoeg van de magische Italiaanse sfeer? Venetië – of ‘La Serenissima’ zo u wilt – ligt op amper 2 uur rijden!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!