Ik zoek
van
Begin Einde

Geniet van een luilekkerleventje op uw Sandaya-camping Parc La Clusure!

Dankzij het diensten- en winkelaanbod op uw Sandaya-camping in hartje België kunt u rekenen op een 4-sterrencomfort. Zo voelt u zich meteen thuis! Genieten van een zonnige pauze op het terras van het restaurant, een fiets huren om een tocht door het bos te maken, Belgische bieren degusteren onder de parasols van de bar … Bij Sandaya horen dit soort dagelijkse verwennerijen er gewoon bij. Zij maken van uw verblijf een onvergetelijke ervaring!

Diensten- en winkelaanbod op uw camping in de Belgische Ardennen

Restaurant Le Val Joli

Ontdek de gezellige sfeer en de verrukkelijke kaart van ons familierestaurant. Kies een tafeltje uit op het terras of dicht bij het haardvuur en geniet van al het lekkers dat de lokale keuken te bieden heeft, romantisch met zijn tweetjes of met de hele familie.

Doegie’s Diner en Bikini Bar

Doegie’s Diner ademt de sfeer van een Amerikaanse ‘diner’ uit de fifties. U bent er met de hele familie welkom voor een lekkere hamburger of een knapperige pizza. Zin in een ijsje? Dan moet u bij de Bikini Bar zijn, aan de rand van het zwembad onder de parasols!

Kruidenier/bakkerijdienst

De kruidenier op de camping is elke dag open. U kunt er terecht voor alle basisproducten. ’s Ochtends gaat u gewoon op de geur van versgebakken brood af: die leidt u recht naar een heerlijk ontbijt dat u gezellig op het terras van uw stacaravan verorbert!

Verhuur van voertuigen en materiaal

Huur op de camping een elektrische fiets: ideaal om de omgeving te verkennen! U kunt bij ons ook een auto met alle comfort huren, zodat u zich nog verder in het mooie Wallonië kunt wagen. Daarnaast verhuren we ook koelkasten, barbecuestellen en televisietoestellen. We doen er echt alles aan om u een fantastische vakantie te bezorgen!

Dienstenzone voor campers

Camping Parc La Clusure in België beschikt over een dienstenzone voor campers. Zo kunnen onze gasten hun watertank bijvullen, hun chemisch toilet legen en hun afvalwater lozen zonder het milieu te schaden.

Wasruimte, wifi en tal van andere diensten!

Op camping Parc La Clusure beknibbelen we niet op het comfort! Zo kunt u gebruikmaken van een wasruimte met droogtrommel en strijkbouten. Daarnaast is er wifi en een laadpaal voor hybride en elektrische auto’s. Bent u op zoek naar informatie? Loop even langs bij de campingreceptie. Onze onthaalteams beantwoorden met de glimlach al uw vragen!

Ontdek camping "Parc La Clusure" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken