Ik zoek
van
Begin Einde

Gratis kinderclubs op camping Parc La Clusure

Op camping Parc La Clusure wordt avontuur uw tweede natuur! De jongste campinggasten zijn daar meteen voor te vinden. Nu eens kruipen ze in de huid van een ontdekkingsreiziger of een natuuronderzoeker, dan weer stappen ze in de voetsporen van rangers of pioniers. Zo wordt hun zomervakantie één groot avontuur. Samen met mam en pap of onder leiding van onze professionele animatoren ontdekken ze het uitgebreide activiteitenprogramma op de camping en in de bosrijke omgeving. Ze vinden het super!

Mascotte Sandaya
kids-club
Kids Club
Hoogseizoen | 5-7 jaar | Gratis

Leuke spelletjes ontdekken, vriendschap sluiten met leeftijdsgenootjes, nieuwe horizonten verkennen … de allerkleinsten gaan een memorabele vakantie tegemoet op camping Parc La Clusure samen met onze schitterende animatoren!

junior-club
Juniors Club
Hoogseizoen | 8-12 jaar | Gratis

Avonturen beleven, lol trappen, sporten, hun podiumtalent showen … Deze zomer amuseren de kids zich rot met hun nieuwe vrienden van de Juniors Club! Onze teams hebben een fantastisch animatieprogramma bedacht voor een vakantie boordevol avontuur.

teens-club
Teens Club
Hoogseizoen | 13-17 jaar | Gratis

Zich uitleven, met vrienden optrekken,  een show in elkaar knutselen … De Teens Club van camping Parc La Clusure weet precies waar uw tieners dol op zijn! Te midden van de natuur genieten ze van een activiteitenprogramma dat precies op hun voorkeuren afgestemd is.

Mascotte Sandaya

Buitenactiviteiten voor avonturiers in de dop!

Speelweide

Schommels, glijbanen, een zandbak … De grote speelweide van camping Parc La Clusure heet kinderen van elke leeftijd hartelijk welkom. Heerlijk om de hele middag te ravotten met de vriendjes!

Pingpong

Na een partijtje voetbal met de vrienden afspraak bij de pingpongtafels van de camping voor een nieuwe sportieve uitdaging!

Ardennen Rangers

Tijdens hun vakantie op camping Parc La Clusure trekken uw kinderen als echte rangers het bos in! Kleine avonturiers vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan de activiteiten van onze partner ‘Ardennen Rangers’. Op het programma: een tipi bouwen, roofvogels africhten, de dieren in het bos leren kennen … en nog een heleboel andere spannende dingen!

Activiteiten van B-Adventure

Paintball, boogschieten, verhuur van mountainbikes … Ontdek met de hele familie het volledige activiteitenaanbod van onze partner B-Adventure en maak kennis met de ongerepte landschappen van de Belgische Ardennen!
Voor alle activiteiten dient u bij de receptie van B-Adventure te reserveren (kantoor ter plaatse).

Ontdek camping "Parc La Clusure" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken