Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Gratis kinderclubs op camping Parc La Clusure

Op camping Parc La Clusure wordt avontuur uw tweede natuur! De jongste campinggasten zijn daar meteen voor te vinden. Nu eens kruipen ze in de huid van een ontdekkingsreiziger of een natuuronderzoeker, dan weer stappen ze in de voetsporen van rangers of pioniers. Zo wordt hun zomervakantie één groot avontuur. Samen met mam en pap of onder leiding van onze professionele animatoren ontdekken ze het uitgebreide activiteitenprogramma op de camping en in de bosrijke omgeving. Ze vinden het super.

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Leuke spelletjes ontdekken, vriendschap sluiten met leeftijdsgenootjes, nieuwe horizonten verkennen … de allerkleinsten gaan een memorabele vakantie tegemoet op camping Parc La Clusure samen met onze schitterende animatoren!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Avonturen beleven, lol trappen, sporten, hun podiumtalent showen … Deze zomer amuseren de kids zich rot met hun nieuwe vrienden van de Juniors Club! Onze teams hebben een fantastisch animatieprogramma bedacht voor een vakantie boordevol avontuur.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Zich uitleven, met vrienden optrekken,  een show in elkaar knutselen … De Teens Club van camping Parc La Clusure weet precies waar uw tieners dol op zijn! Te midden van de natuur genieten ze van een activiteitenprogramma dat precies op hun voorkeuren afgestemd is.

Mascotte Sandaya

Buitenactiviteiten voor avonturiers in de dop!

Speelweide

Schommels, glijbanen, een zandbak … De grote speelweide van camping Parc La Clusure heet kinderen van elke leeftijd hartelijk welkom. Heerlijk om de hele middag te ravotten met de vriendjes!

Pingpong

Na een partijtje voetbal met de vrienden afspraak bij de pingpongtafels van de camping voor een nieuwe sportieve uitdaging!

Ardennen Rangers

Tijdens hun vakantie op camping Parc La Clusure trekken uw kinderen als echte rangers het bos in! Kleine avonturiers vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan de activiteiten van onze partner ‘Ardennen Rangers’. Op het programma: een tipi bouwen, roofvogels africhten, de dieren in het bos leren kennen … en nog een heleboel andere spannende dingen!

Activiteiten van B-Adventure

Paintball, boogschieten, verhuur van mountainbikes … Ontdek met de hele familie het volledige activiteitenaanbod van onze partner B-Adventure en maak kennis met de ongerepte landschappen van de Belgische Ardennen!
Voor alle activiteiten dient u bij de receptie van B-Adventure te reserveren (kantoor ter plaatse).

Ontdek camping "Parc La Clusure" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums