Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Poljana

Zin om u uit te leven, te spelen of te relaxen onder de stralende zon van Kroatië? Onze camping Poljana op het eiland Losinj heeft alles in huis wat u zoekt: sportvelden, een gratis miniclub voor uw kroost, kwaliteitsdiensten en -handelszaken voor alles wat u elke dag nodig hebt … Uw familievakantie kon niet beter beginnen!

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Kinderanimatie op camping Poljana op het eiland Losinj

Een gevarieerd animatieprogramma en een bevoorrecht natuurkader: als u het uw kroost vraagt, zijn dit de onmisbare ingrediënten voor een geslaagd vakantierecept. Op het eiland Losinj wacht de kids een echte droomvakantie! Onder leiding van onze animatieteams vermaken ze zich opperbest op het voetbalveld, het beachvolley-terrein, de speelweide en het strand van de camping. En of er lol wordt getrapt op 4-sterrencamping Poljana!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Poljana" op foto's

Elke dag nieuwe activiteiten op 4-sterrencamping Poljana

Bij het zien van de weelderige vegetatie met aroma’s van dennenhout, mirte en olijfbomen kunt u vast niet aan de verleiding weerstaan om diep in te ademen en uw longen met zuivere lucht te vullen. Terwijl de kids zich in de gratis miniclub vermaken, leeft u zich uit met tal van activiteiten: wandelen, vissen, mountainbiken, duiken … Sporten en nieuwe dingen ontdekken gaan prima samen op Losinj!

Ontdek de animaties van camping "Poljana" op foto's

Diensten- en winkelaanbod op 4-sterrencamping Poljana

Het dienstenaanbod van camping Poljana in Kroatië garandeert u een ronduit idyllische vakantie. In het restaurant en de bar bij het water maakt u kennis met de Kroatische keuken, de bootverhuurdienst helpt u op weg om de prachtige baai van Kvarner te verkennen, dankzij de wifi-verbinding plaatst u uw mooiste vakantiekiekjes meteen online … Het enige wat u hoeft te doen, is met volle teugen genieten!

Ontdek de diensten van camping "Poljana" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Beachvolley
Voetbal
Duiken
Tennis
Mountainbike / Freeride
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Geldautomaat
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi