Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Mali Losinj

U houdt van een zonnige vakantie aan een turkooisblauwe zee met witte zandstranden? Dan vervult Mali Losinj in Kroatië al uw dromen! Onze camping op het ‘eiland van de vitaliteit’, tussen het strand en het naaldbos, garandeert u een paradijselijk verblijf. Dit wordt een vakantie uit de duizend!

Camping Mali Losinj, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Mali Losinj | Het eiland Losinj
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Mali Losinj, uw ideale vakantiebestemming!

Weinig bestemmingen hebben zoveel troeven in huis als Mali Losinj, de hoofdplaats van het ‘eiland van de vitaliteit’. Dit Kroatische stadje in de baai van Kvarner verrast niet alleen met zijn paradijselijke landschap, maar staat ook bekend om zijn microklimaat met therapeutische eigenschappen. Dankzij zijn zonnige ligging, zuivere lucht en geneeskrachtige planten is Mali Losinj een vakantiebestemming waar uw gezondheid alleen maar wel bij vaart!

In het hart van een door blauw water afgezoomd dennenbos wacht hier uw nieuwe thuis: een volledig ingerichte stacaravan met eigen terras. Het nabijgelegen strand is onweerstaanbaar: u kunt er duiken, een zeilinitiatie volgen of een bootexcursie maken. Wedden dat u zich hier niet gaat vervelen?

Bezoek Mali Losinj met de hele familie

Wist u dit? Mali Losinj is de thuis van een van de zeldzame dolfijnenkolonies in de Middellandse Zee! Op de camping kunt u overigens een bootexcursie reserveren. Geef uw ogen de kost wanneer u om het eiland heen vaart: misschien hebt u het geluk om een groep dolfijnen te spotten!

Op de wal oogt het landschap minstens even spectaculair. Met 250 km bewegwijzerde routes biedt het eiland Losinj heel wat wandelmogelijkheden. De kids vinden het vast zalig om als heuse ontdekkingsreizigers verborgen kreken en stranden te verkennen en met de hele familie lekker te picknicken. En … wie het eerst in het water zit, wint!

Bezoek Mali Losinj met z'n tweetjes

Het water van de Adriatische Zee is nergens zo helder als in Kroatië. Gelooft u ons niet? Kom naar Mali Losinj en oordeel zelf! Het landschap, dat hier onveranderlijk in tinten van groen en blauw baadt, is ronduit verbluffend. Klaar om weer verliefd te worden?

Zet koers naar het strand van Pieski in het zuidwesten van het eiland, waar u ongetwijfeld uw eigen stukje paradijs vindt. Eigenlijk is het makkelijker om er over zee naartoe te gaan. Aarzel dus niet om op de camping een boot te huren. Zo kunt u meteen ook even bij de naburige eilanden aanmeren: Susak, Cres, Ilovik … Overal liggen verborgen parels op u te wachten!

Camping Mali Losinj: onze tips voor een geslaagd verblijf

Mis in geen geval het museum van Apoxyomenos, de beroemde atleet wiens fiere standbeeld hier miraculeus weer boven water kwam!

Salie, mirte, aardbeiboom, eucalyptus … Herkent u de honderden parfums die zich in de aromatische tuin van Losinj met elkaar vermengen?

Maak een wandel- of fietstocht door het naaldbos van Cikat en geniet van de spectaculaire uitzichten over zee!

Tijd voor wat variatie! Ontdek in het zuiden van het eiland de steegjes en veelkleurige huizen van Veli Losinj!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!