Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Biarritz

Zon, stranden, villa’s, surfplezier en wellness: het zit allemaal in het DNA van Biarritz. Stuk voor stuk zijn het ook goede redenen om deze parel van de Atlantische kust te leren kennen tijdens uw campingvakantie in Zuidwest-Frankrijk. Maak van de gelegenheid gebruik om u aan een van de talloze activiteiten te wagen!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Vielle-Saint-Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Biarritz, uw ideale vakantiebestemming!

Biarritz, de parel van de Frans-Baskische kust, heeft echt alles om u te bekoren. De zeeboulevard langsheen de stranden, de villa’s in belle-époquestijl die hoog op de kliffen prijken, de uiteenlopende musea, de stralende zon … Kunt u zich een mooiere bestemming voorstellen om uw campingvakantie door te brengen?

Strijk op enkele kilometers van Biarritz neer op een van onze 4- of 5-sterrencampings in de Landes. De stad heeft de natuur hier onaangeroerd gelaten: u bevindt zich in het hart van het bos van de Landes de Gascogne! Op het programma: naar hartenlust zwemmen in de verwarmde zwembaden van het aquapark, sporten in de openlucht, fietsen en op surfles gaan. Slapen doet u in de accommodatie die u uit ons aanbod van prestigieuze stacaravans en kampeerplaatsen kiest. En dat alles vlak bij de oceaan! Wij kijken alvast uit naar uw komst …

Bezoek Biarritz met de hele familie

Op naar Biarritz voor een dagje boordevol avontuur met de hele familie! Eerste halte: het strand natuurlijk. Vlak bij de ‘Grande Plage’ van Biarritz vindt u tal van eethuisjes, terwijl het strand van de ‘Côte des Basques’ in het zuiden ideaal is om de surfers gade te slaan. Voor een heus onderwateravontuur moet u naar het aquarium van Biarritz. Daar werd zelfs een koraalrif gereconstrueerd waar veelkleurige vissen verstoppertje spelen tussen de mangrove.

Krijgt u maar niet genoeg van het onderwaterleven, dan moet u beslist een kijkje nemen in de Cité de l’Océan in Ilbarritz. Virtuele surflessen, een 4D-bioscoop en interactieve spelletjes garanderen u een meer dan levensechte ervaring!

Bezoek Biarritz met z'n tweetjes

In Biarritz wacht u een heuse reis terug in de tijd. Kuier hand in hand over de zeeboulevard en bewonder de extravagante villa’s die elkaar in pracht en praal proberen te overtreffen. Ze getuigen van de tijd toen Biarritz een badplaats was waar royals uit heel Europa vakantie vierden. Droom weg bij villa’s met namen als Mirassol, Cyrano of Belza, en waan u in lang vervlogen tijden!

Profiteer ook van uw verblijf in Biarritz om kennis te maken met zijn lange traditie op het vlak van thalassotherapie: heerlijk zo’n massage met zijn tweetjes om de dag in schoonheid af te sluiten!

Camping Biarritz: onze tips voor een geslaagd verblijf

De weergoden laten het afweten? Op naar het Historisch Museum van Biarritz voor een reis naar lang vervlogen dagen … beschut tegen de regen!

Beklim de 248 treden van de vuurtoren van Biarritz en geniet van het schitterende uitzicht over de Landes … tot aan de Pyreneeën!

De ‘Rocher de la Vierge’ is het symbool van Biarritz: ontdek deze rots aan de ‘Côte des Basques’ en geniet van het adembenemende kustpanorama!

Zin in iets lekkers? De marktkramers zijn elke ochtend present in de ‘Halles’ met heerlijke Baskische specialiteiten voor de hele familie.

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!