Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Biguglia

Een verblijf te midden van de prachtige Corsicaanse natuur, in een authentiek dorp waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan: zegt het u wel wat? Pak dan gauw uw koffers en zet koers naar het lieflijke Biguglia. U zwicht meteen voor de vele charmes van dit Corsicaanse paradijsje tussen de zee en de bergen.

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Biguglia, uw ideale vakantiebestemming!

Geef gehoor aan de lokroep van de Haute-Corse en zijn uitzonderlijke landschappen. Met de Middellandse Zee aan de ene kant en de bergen aan de andere heeft Biguglia alles te bieden wat de charme van het eiland van de schoonheid uitmaakt: immense zandstranden, een buitengewone natuur en een typische levenskunst. Corsica heet niet voor niets ‘het eiland van de schoonheid’.

Te midden van deze buitengewone natuur ligt uw vakantiedorp en dat doet niet onder voor de omgeving: accommodaties met alle comfort waarin u zich meteen thuis voelt, een mooi aquapark om te zwemmen in het geluk, gratis kinderclubs voor uw kleine campinggenoten, een heerlijk restaurant en de Middellandse Zee vlakbij. Wat wilt u nog meer? Dat bedoelen we dus bij Sandaya met een campingvakantie in alle vrijheid!

Bezoek Biguglia met de hele familie

Kennismaken met nieuwe en grappige dieren: het is een activiteit die het altijd goed doet bij het kroost. Iedereen de auto in dus, en op naar de Corsica Zoo! U vindt er zowel inheemse dieren van het eiland als  … kangoeroes en lama’s! 

Een vakantie met uw familie in Biguglia kan niet compleet zijn zonder een bezoek aan het meer van Biguglia. Dit natuurgebied is een must voor wie in de Haute-Corse verblijft. Klein en groot kijkt vol bewondering naar de zeevogels in deze unieke, vochtige lagune die als natuurgebied beschermd is.

Bezoek Biguglia met z'n tweetjes

Corsica is een romantische bestemming bij uitstek. Begin uw feeërieke vakantie met een wandeling hand in hand over de markt van het dorp. Het water loopt u in de mond bij het zien van de kleurrijke stalletjes met hun goddelijke aroma’s. Maar zoals Oscar Wilde al zei: “De enige manier om van een verleiding af te komen, is eraan toe te geven.” Toon u dus maar van uw toegeeflijkste kant …

Na de verlokkingen van de stad is het tijd voor de ongerepte natuur. Klim omhoog naar de ruïnes van de Sant’Andria-kapel vanwaar u een weergaloos uitzicht hebt over Biguglia, het meer en de omgeving. Ontzettend mooi, vooral bij zonsondergang!

Camping Biguglia: onze tips voor een geslaagd verblijf

Biguglia kan prat gaan op mooie en langgerekte fijnzandstranden pal aan de Middellandse Zee: is vakantie voor u synoniem met dolce far niente op het strand, dan waant u zich hier in het paradijs!

Het mooie Bastia ligt slechts enkele kilometers verderop en is een bezoek meer dan waard: u valt allicht voor de charme van het Saint Nicolas-plein, de Romieu-tuin en de Citadel!

Tip voor alle wandelaars: bij de fontein van Biguglia vertrekt een mooie wandelroute naar de Zuccarellu-berg: u staat versteld van de weergaloze landschappen en de prachtige natuur!

Huur een auto en verken de mooiste dorpen van de Haute-Corse: onderweg maakt u kennis met Nonza, Penta-di-Casinca, Lama en nog heel wat andere pareltjes van het lokale erfgoed!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!