Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Longeville sur Mer

Vlak bij uw Sandaya-camping in de Vendée nodigt de badplaats Longeville-sur-Mer u uit voor een vakantie aan de Côte de Lumière. In het uiterste zuiden van de moeraslanden van de Poitou ontdekt u prachtige natuurlandschappen tijdens een boottocht of een wandeling langsheen de oceaan. Dit wordt een droomvakantie!

Campings in de buurt

3 camping(s) gevonden
La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Talmont-Saint-Hilaire | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Longeville-sur-Mer, uw ideale vakantiebestemming!

Longeville-sur-Mer ligt verscholen tussen Les Sables-d’Olonne en La Tranche-sur-Mer. Deze charmante badplaats in het zuiden van de Vendée is een ideale bestemming voor een vakantie aan de oceaankust. Ontdek op uw beurt hoe mooi de kust van de Vendée is: van de prachtige golven waar surfers van overal ter wereld dol op zijn, tot de wirwar van kanaaltjes waarover bootjes en kano’s het moerasland verkennen.

De vakantie waar u van droomt, beleeft u op uw Sandaya-camping in de Vendée, tussen het bos en de oceaan. Zin in een zwempartijtje? Geniet van het verwarmde en overdekte zwembad of zoef met uw kroost van de multiglijbanen! Toe aan een work-out in de openlucht? Doe mee aan de dansles of pik een fitness- of aquagymsessie mee onder leiding van onze professionele animatoren! En terwijl uw kleine rakkers zich opperbest vermaken met de activiteiten van de gratis miniclubs, geniet u van de rust en de charmante omgeving. Reserveer een comfortabele cottage of kies een kampeerplaats voor uw tent en vier samen met ons vakantie bij de oceaan!

Bezoek Longeville-sur-Mer met de hele familie

7 km strand, een stralende zon, een vakantieaccommodatie op een boogscheut van de oceaan … Als dat niet het ideale recept is voor een geslaagde familievakantie! Uw Sandaya-camping nabij Longeville-sur-Mer is de perfecte uitvalsbasis om de mooiste stranden aan de kust van de Vendée te verkennen. Eerste halte: het prachtig gelegen strand van Les Conches dat aan het bos grenst en waar de natuur heer en meester is. Kijk, er begint net een surfles! Dit is het ideale moment om het zelf te proberen …

Krijgt u maar niet genoeg van het avontuur? Op dan naar het bos bij de kust van Longeville-sur-Mer met maar liefst 7 bewegwijzerde routes. Iedereen op de fiets!

Bezoek Longeville-sur-Mer met z'n tweetjes

Het landschap in de omgeving van uw camping in de Vendée garandeert u een echte droomvakantie. Eén activiteit in het bijzonder valt steevast in de smaak bij verliefde stellen: een tocht door de moeraslanden van de Poitou! Afspraak bij de kade van Longeville-sur-Mer!

De kanalen in dit gebied, dat als ‘Grand site de France’ beschermd is, voeren u door het hart van een uniek landschap tussen de vlakte en het bos. Tijdens uw boot- of kanotocht kruist u allicht het pad van een familie zwanen, bevers of reigers. De informatieborden helpen u om ze te spotten. Vanaf het water van dit ‘Groene Venetië’ krijgt u de natuur in al haar pracht te zien. Hier heerst absolute rust. Adem, luister en geef uw ogen de kost. Waar u ook kijkt, telkens ontdekt u weer een nieuw wonder van de natuur!

Camping Longeville sur Mer: onze tips voor een geslaagd verblijf

Klaar om op menhir-jacht te gaan? In Longeville-sur-Mer vindt u sowieso enkele van deze legendarische kolossen op uw pad!

Het kasteelleven zegt u wel wat? Op het kasteel van Talmont-Saint-Hilaire beleeft u met de hele familie een dag boordevol avontuur!

U bent een verwoed wandelaar? Zet koers naar de landtong van Le Payré waar u een schitterend uitzicht hebt over de oceaan in de diepte!

Waarom bezorgt u uw kroost geen onvergetelijke dag? Bezoek het bekende themapark Puy du Fou en woon het beroemde Cinéscénie-spektakel bij!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!