Camping Lucciana

Een vredige vakantie in de Haute-Corse in een charmant dorp tussen de zee en de bergen: dat is wat Lucciana voor u in petto heeft. Zet koers naar dit paradijs op aarde waar het leven licht is, de natuur ongerept en tijd onbestaand. U krijgt er geen spijt van!  

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Lucciana, uw ideale vakantiebestemming!

Vergeet uw dagelijkse zorgen en breek radicaal uit de sleur tijdens uw zomervakantie op Corsica. Luieren op de mooie Corsicaanse stranden, zwemmen in de Middellandse Zee, het Corsicaanse erfgoed bezoeken en de heerlijkste terroirproducten ontdekken: de hele familie is laaiend enthousiast over dit meer dan verleidelijke programma en houdt er onvergetelijke herinneringen aan over!

Wat uw Corsicaanse verblijf helemaal af maakt? Een Sandaya-vakantiedorp! Uw zomerse bestemming uit het betere segment ligt pal aan zee en garandeert u een 100% geslaagd verblijf. Hoe kan het ook anders met een waterspeelpark, toegang tot de zee, kinderclubs en een restaurant met een verleidelijke kaart?

Bezoek Lucciana met de hele familie

In en om Lucciana valt heel wat te beleven voor de hele familie, zowel op het land als op het water. Een zwempartijtje mag natuurlijk niet ontbreken op het programma. Zowel in de rivier als in de Middellandse Zee vermaken uw kleine waterratjes zich opperbest. Zin in nog meer waterpret? Kanovaren op de Golo, de grootste kustrivier van Corsica, kan bij jong en oud doorgaans op heel wat enthousiasme rekenen. 

Maar ook op de wal vindt u heel wat leuke activiteiten. Kies bijvoorbeeld enkele van de wandelroutes uit die voor iedereen haalbaar zijn of breng een bezoek aan de Corsica Zoo met zijn grappige dieren: iedereen geniet van het contact met de Corsicaanse natuur! Neem tot slot een kijkje in het archeologisch museum van Mariana, waar overblijfselen uit de Romeinse tijd te zien zijn waaronder een 200 m² grote mozaïek en bijna 800 muntstukken.

Bezoek Lucciana met z'n tweetjes

Klaar voor een romantische roadtrip door de regio, tortelduifjes? Kruip achter het stuur en ontdek de schoonheid van de Corsicaanse dorpen. Het hele eiland van noord tot zuid is bezaaid met prachtige, typische dorpjes: Corte, Erbalunga, Saint-Florent … En dan vergeten we nog het kleurrijke Bastia! U kijkt uw ogen uit bij elke halte op uw tocht door de Haute-Corse

U zweert bij het strand? Dan zit u gebeiteld! Slechts enkele kilometers verderop wacht het strand van Borgo met zijn langgerekte zandstrook. Duik er meteen in het kristalheldere water van de Middellandse Zee en geniet van elke seconde die u in dit stukje paradijs op aarde kunt doorbrengen.

Camping Lucciana: onze tips voor een geslaagd verblijf

In het 9 hectare grote Galea-park vindt u een unieke verzameling cactussen en exotische planten van over de hele wereld, naast een museum met permanente en tijdelijke tentoonstellingen: een omweg waard!

Neem uw ornithologen in de dop mee naar het meer van Biguglia, een waterlagune waar talloze watervogelsoorten thuis zijn: er wacht u een fascinerend schouwspel!

Corsica is een wandelparadijs. Trek dus uw wandelschoenen aan en kies de route die u het best bevalt om Corsica op een sportieve manier te verkennen!

Tip voor alle ervaren of beginnende oenologen: de wijngaarden van Patrimonio staan bekend om hun voortreffelijke wijnen. Een bezoek inclusief proeverij – met mate – dringt zich dus op!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!