Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Trégastel

Vakantiegangers zijn het er roerend over eens: Trégastel heeft alles om u te behagen! Dit stadje aan de Côte de Granit Rose, tussen Pleumeur-Bodou en Perros-Guirec, staat in heel Bretagne bekend om de ongelooflijke schoonheid van zijn kustlandschappen. Trégastel is dan ook het ideale kader voor een comfortabele campingvakantie in de Côtes-d’Armor!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Nieuw!
Pléneuf-Val-André | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Trégastel, uw ideale vakantiebestemming!

Een uitzonderlijk zacht klimaat, landschappen die met de wetten van het evenwicht lijken te spotten, een ongerepte kust met afwisselend zandstranden en kreken … Trégastel aan de Côte de Granit Rose is geen badstad van dertien in een dozijn! Maak kennis met deze haven in het noorden van Bretagne en beleef in een buitengewone omgeving een comfortabele campingvakantie. Animatie, zwemplezier, ontspanning, bezienswaardigheden: hier hebt u het allemaal!

Verblijf met zijn tweeën of met de hele familie in een van onze volledig ingerichte stacaravans of op een boomrijke kampeerplaats. Verwarmde zwembaden, waterglijbanen, sport- en buitenactiviteiten voor vakantiegangers van elke leeftijd … Op uw Sandaya-camping is alles aanwezig om er een 100% geslaagd verblijf van te maken!

Bezoek Trégastel met de hele familie

Stranden met een prachtig uitzicht, met fijn wit zand, met voldoende beschutting of met rechtstreekse toegang tot de eilandjes van de Bretonse archipel: in Trégastel ontbreekt het u bepaald niet aan keuzemogelijkheden voor een dagje aan het strand. En daar is uw kroost vast niet rouwig om! Een strand waar alle kinderen van houden, is dat van La Grève Blanche, dat in het hoogseizoen bewaakt is en een mooi uitzicht over het Île aux Lapins biedt.

Tijdens uw verblijf in de Côtes-d’Armor ontdekt u naast de prachtige natuur ook een uitzonderlijk historisch erfgoed. Breng zeker een bezoek aan de beroemde dolmen van Kerguntuil ten zuiden van Trégastel, een van de grootste uit de streek. De vindplaats voert u maar liefst 4.000 jaar terug in de tijd!

Bezoek Trégastel met z'n tweetjes

Trégastel heeft, naast zijn 13 stranden aan de Côte de Granit Rose, heel wat te bieden op het vlak van natuurtoerisme. Wedden dat u niet kunt wachten om uw wandelschoenen aan te trekken? Maak een romantische tocht door de ‘Vallée des Traouïero’ langsheen de Kerougant, de beek die de grens met Perros-Guirec vormt. Rotsblokken van roos graniet liggen er her en der verspreid te midden van een opmerkelijke vegetatie met soorten die hier al 300 miljoen jaar thuis zijn.

Zet tegen het eind van de middag koers naar de kust. Bij zonsondergang hebt u van op het schiereiland Renote een schitterend uitzicht over het Kanaal en de rotspartijen van roos graniet. Een feeëriek schouwspel!

Camping Trégastel: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zet met uw kroost koers naar het strand van Tourony en geniet van het adembenemende uitzicht over het kasteel van Costaérès!

Gooi de trossen los en vaar naar de archipel van Les Sept Îles, een natuurreservaat waar 25.000 vogelparen broeden!

Ontdek de mysteries van de onderwaterwereld in het Aquarium van Trégastel, dat met rotspartijen van roos graniet aangelegd is!

Bretagne is een lust voor het oog en maar verwent ook uw smaakpapillen: kies een terrasje uit op het strand van Coz-Pors!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!