Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Santa-Maria-di-Lota

Het is beslist: deze zomer zet u koers naar het eiland van de schoonheid! Toeristen die Corsica voor het eerst bezoeken maar ook de trouwe fans zijn er weg van. Dit eiland blijft namelijk verrassen. Met zijn buitengewone natuurlandschappen, kristalheldere water en bijzondere levenskunst is het ronduit onweerstaanbaar!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Santa-Maria-di-Lota, uw ideale vakantiebestemming!

Ploft u uw koffers neer in Santa-Maria-di-Lota, dan bent u er zeker van dat u de authentieke Haute-Corse leert kennen. Dit pittoreske dorp, dat tegen een heuvel aanleunt, biedt het allerbeste van het eiland van de schoonheid. De zee, het maquis, wandelpaden, historische monumenten … Het is allemaal vlakbij! Wat hebt u nog meer nodig voor een topverblijf op Corsica? Een vakantiedorp aan de kust misschien?

Uw Sandaya-vakantiedorp pal aan de Middellandse Zee wordt uw gedroomde uitvalsbasis. Zijn superieure diensten- en infrastructuuraanbod met onder meer een waterspeeltuin, gratis kinderclubs en de zee op loopafstand garanderen u onvergetelijke momenten met uw familie, onder vrienden of met zijn tweeën. 

Bezoek Santa-Maria-di-Lota met de hele familie

In badpak en met een handdoek onder de arm vertrekt u met uw hele gezelschap voor een dagje aan het strand van Miomo, de geliefkoosde activiteit van groot en klein. Na elke zwempartij kunt u heerlijk zonnebaden op dit mooie keienstrand waarover een Genuese toren uit de 16e eeuw waakt. Met de hele familie genieten van de Middellandse Zee in zo’n prachtig kader is een unieke ervaring waar alleen Corsica het geheim van kent. 

Uw campingvakantie is ook een ideale gelegenheid voor uw kleine campinggenoten om nieuwe vrienden te maken. Dat kan in de gratis kinderclubs. Op het programma van uw kleine bengels: spelactiviteiten, ontmoetingen met Koolaya, samen een show voorbereiden en nog veel meer!

Bezoek Santa-Maria-di-Lota met z'n tweetjes

Op vakantie met uw geliefde kan het wel eens moeilijk zijn om het eens te worden over het programma. Daarover hoeft u zich in de Haute-Corse alvast geen zorgen te maken. Het eiland van de schoonheid heeft zo’n rijk activiteitenaanbod dat iedereen er zijn gading vindt!

Liefhebbers van dolce far niente? De talloze stranden langs de kust komen aan al uw verwachtingen tegemoet! Houdt u van sporten, ook op vakantie? Dan kunt u rekenen op uw dagelijkse dosis beweging dankzij de vele wandelroutes in de regio. Voor gekibbel hoeft u dus niet bang te zijn: hier brengt u alleen maar heerlijke momenten door met uw wederhelft.

Camping Santa-Maria-di-Lota: onze tips voor een geslaagd verblijf

Verken een van de wandelpaden die naar de Cimone voeren: op de top (1.200 meter) wacht u een verbluffend 360°-uitzicht!

Geschiedenisfanaten moeten beslist de religieuze monumenten van het dorp bezoeken zoals de Saint Jean-kapel en de kerk van Figarella: een fascinerende duik in de Corsicaanse geschiedenis!

Het meer van Biguglia is een leuke bestemming voor een activiteit met zijn tweeën of met de hele familie: in deze ongerepte omgeving ontdekt u te voet of op de fiets talloze watervogels!

Breng een bezoek aan Bastia en flaneer over het Saint Nicolas-plein, wandel door de haven en geniet van de zonsondergang terwijl u van een ambachtelijk ijsje geniet: het belooft een prachtige dag te worden!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!