Camping 5-sterrencamping in België: reserveer uw verblijf

De authenticiteit van een camping en kwaliteitsdiensten erbovenop!

Wat stelt u zich precies voor bij een 5-sterrencamping made in Belgium? Het concept is simpel: een bijzonder kader, kwaliteitsdiensten met aandacht voor elke leeftijdsgroep en ieders voorkeuren, en een even divers als gevarieerd activiteitenaanbod. 

Waterpret mag uiteraard niet ontbreken en dus behoort ook een mooi aquapark met verwarmd zwembad en waterspeeltuigen voor de kids ongetwijfeld tot de kwaliteitscriteria waaraan een 5-sterrencamping in België moet voldoen! 

Het activiteitenaanbod moet uitgebreid zijn, zodat jong en oud op zijn wenken wordt bediend. Fitness, aquagym, multisportterrein, petanque, boogschieten … En dan de gratis kinderclubs nog natuurlijk! Met zo’n mooi gevuld programma krijgt verveling echt geen kans.

De kwaliteitsdiensten en -infrastructuur tot slot zijn de kers op de taart. Restaurant, bar, kruidenierszaak, bakkerij, fiets- en autoverhuurdienst, laadpaal … U vindt het allemaal op de camping zelf tijdens uw 5-sterrenverblijf in België. Heerlijk!

Onze tips en ideeën voor een schitterende campingvakantie

Op een 5-sterrencamping viert u vakantie zoals u zelf wilt: dolce far niente, sporten, de streek verkennen … aan u de keuze!

Hebt u zin om het mooie Wallonië op de fiets te leren kennen? Fiets op uw eigen ritme over het groene platteland: een 5-sterrenavontuur om met zijn tweeën of met de hele familie van te genieten!

Een verfrissende duik in het zwembad na een hele dag de streek te hebben verkend: dat is een luxe die u alleen op een 5-sterrencamping vindt!

Bier, chocolade, kaas, frieten, wafels: België is een land om van te smullen waar fijnproevers een culinaire 5-sterrenervaring wacht!

Camping 5-sterrencamping in België, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis