Camping Camping met kinderen in België: reserveer uw verblijf

Een waaier aan activiteiten voor klein en groot!

Voor een verblijf met de kinderen gaat er niets boven uw Sandaya-camping met zijn uitgebreide activiteitenaanbod voor elke leeftijd. Allereerst zijn er de gratis kinderclubs. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen club met speciale activiteiten. Dankzij de Kids Club, de Juniors Club en de Teens Club heeft iedereen de tijd van zijn leven! 

Ook het waterpretaanbod oogt bijzonder verleidelijk: een mooi verwarmd zwembad met een zonneterras erbij, een ludiek peuterbad voor de allerkleinsten, grappige waterspeeltuigen en ook de Lhomme-rivier is vlakbij. De Belgische Ardennen zijn een heus paradijs voor uw kleine waterratten! 

En er is nog een leuk extraatje: onder leiding van de Ardennen Rangers ontpoppen uw schattebouten zich tot echte boswachters. Een tipi bouwen, roofvogels africhten, dieren leren spotten … Ravotten in het bos was nog nooit zo leuk voor uw kleine rakkers! 

Onze tips en ideeën voor een schitterende campingvakantie

Zin in een partijtje paintball? Speel in teams of elk voor eigen rekening en ontdek hoe de hele familie het grootste plezier beleeft aan deze sportieve activiteit!

Breng met uw familie een bezoek aan het reuzenlabyrint van Durbuy en waan u even een astronaut in het Euro Space Center: beide hotspots vindt u in de omgeving van de camping!

Niet alleen de kids zijn dol op het gevarieerde activiteitenaanbod. Boogschieten, fitness, tennis, petanque, pingpong … Kies uw favoriete sport en laat het competitiebeest in u los!

Van al die activiteiten krijgt een mens honger: kies een tafeltje uit in het restaurant van de camping en geniet met de hele familie van de heerlijke gerechten!

Camping Camping met kinderen in België, reserveer uw verblijf!

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis