Camping Accroche-toi aux branches: reserveer uw verblijf

Het attractiepark ‘Accroche-toi aux branches’, uw ideale vakantiebestemming!

Met familie, met zijn tweeën of onder vrienden plezier maken, sporten én van de buitenlucht genieten: dat is wat ‘Accroche-toi aux branches’ u belooft. Dit 5 ha grote attractiepark in het hart van de Gorges de l’Ardèche biedt 10 verschillende touwenparcours aan. Er zit er vast eentje bij dat u ligt!

Om van deze en andere fantastische activiteiten in de Ardèche te genieten, gaat er niets boven een Sandaya-camping. Wat u daar mag verwachten? Alles wat u nodig hebt voor een 100% geslaagd verblijf: een verwarmd aquapark, een spa, gratis kinderclubs, activiteiten voor iedereen, en – de kers op de taart! – toegang tot de rivier om te hengelen, te zwemmen of een kanotocht te maken. Heerlijk!  

Bezoek het attractiepark ‘Accroche-toi aux branches’ met de hele familie

Een paar meter boven de grond van boom naar boom lopen: voor uw avonturiertjes is het een droom die uitkomt in de Ardèche. Voor elke leeftijd is er een aangepast parcours, zodat zelfs de allerkleinsten volop aan hun trekken komen! Touwbruggen, tokkelbanen, klimnetten en andere obstakels stellen uw kleine rakkers zwaar op de proef, maar die vermaken zich ongetwijfeld opperbest! 

Hebben uw schattebouten daarna nog energie over? Op dan naar de Gorges de l’Ardèche, de beste plek van de hele Ardèche om te ontspannen en leuke activiteiten te ondernemen. Zwemmen of in een kano de rivier afvaren? Wat u ook kiest, het wordt sowieso een magische en prachtige ervaring voor jong en oud!

Bezoek het attractiepark ‘Accroche-toi aux branches’ met z'n tweetjes

Wie zei dat een touwenparcours iets voor kinderen is? Wij alvast niet! In het attractiepark ‘Accroche-toi aux branches’ kunnen onverschrokken tortelduifjes hun uithoudingsvermogen en fysieke conditie op één van de vele parcours testen. Blauw, groen, oranje of zelfs rood en zwart: bij elk niveau hoort een kleur!  

Zin in NOG MEER sensationele ervaringen? Adrenalinefreaks bereiden zich maar beter voor op de kick van hun leven! Wat dacht u van een ‘base-jump’, een sprong in het niets van op een hoogte van 12 meter, gevolgd door een zachte landing? Niet voor angsthazen!

Camping Accroche-toi aux branches: onze tips voor een geslaagd verblijf

‘Accroche-toi aux branches’ in cijfers: 10 parcours voor alle niveaus, meer dan 1.600 meter tokkelbanen, 150 obstakels en dat in een 100% veilige omgeving!

Een verjaardag, een vrijgezellenparty of gewoon omdat u er zin in hebt: alle redenen zijn goed om een dag in een attractiepark met touwenparcours door te brengen!

Als een aap in de bomen hangen was nog nooit zo veilig. Het geheim daarvoor schuilt in het systeem met intelligente musketonhaken die een maximale veiligheid garanderen, zonder risico op valpartijen: wij zijn fan!

Na inspanning komt ontspanning. Daarvoor moet u in de snackbar van het park zijn waar u in de schaduw van de bomen van een fris drankje of een hartige hap geniet.

Camping Accroche-toi aux branches, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!