Camping Krokodillenboerderij: reserveer uw verblijf

De Krokodillenboerderij, uw ideale vakantiebestemming!

Laat u niet misleiden door de naam: de Krokodillenboerderij wordt natuurlijk bewoond door krokodillen, maar dat niet alleen! Een groot aantal dieren die op het land, onder water of in de lucht leven, maken de prachtige menagerie van dit unieke tropische reservaat compleet. Het is niet alleen een reservaat, het is ook een toevluchtsoord dat zich inzet voor de bescherming van krokodillen: dat is nog een extra reden om er met de hele familie of met z'n tweetjes heen te gaan!  

Na uw avonturen in de Ardèche en omgeving zult u met veel plezier uw favoriete Sandaya-camping terugvinden, met speciaal voor u ontworpen diensten en infrastructuren: verwarmd aquapark met glijbanen, bubbelbaden en massagestralen, spa met hamam, sauna en balneoruimte en rechtstreekse toegang tot de rivier, midden in 14 hectare groen. U zou u geen betere uitvalsbasis voor uw campingvakantie in de Ardèche kunnen dromen, toch?

Bezoek de Krokodillenboerderij met de hele familie

Uw kleine campinggenoten kunnen zich verheugen op volop fascinerende activiteiten op de Krokodillenboerderij! 's Ochtends, voor dat het reservaat opent, kijken de kleintjes hoe de dieren wakker worden tijdens een rondleiding met gids gevolgd door een exotisch ontbijt. En daarna? Een stevige picknick en richting het amfitheater, waar ze 's middags naar verhalen kunnen luisteren en documentaires kunnen bekijken.


Als u nog een beetje tijd (en energie) over hebt, neemt u de hele familie mee naar de dieren, waar de verzorgers het voeren van de schildpadden, vogels en leguanen uitleggen. Zo leert de hele familie leuke en bijzondere anekdotes over de bewoners van dit reservaat!

Bezoek de Krokodillenboerderij met z'n tweetjes

U kunt heel wat verrassingen verwachten als u de Krokodillenboerderij met z'n tweetjes bezoekt! Niet alleen omdat u niet elke dag zoveel reptielen en planten op dezelfde plek ziet, maar vooral omdat er leuke activiteiten zijn om met z'n tweetjes te doen: tussen het 'krokodillenaperitief', de nurserie en foto's maken van alle mooie bewoners is uw dag goed gevuld! 

En waarom zou u uw bezoek aan de Krokodillenboerderij niet combineren met het bezoek aan een andere bezienswaardigheid die u niet mag missen in de Ardèche? U hebt keuze te over: sportieve stellen kiezen voor een afvaart van de Gorges de l’Ardèche in een kano, geschiedenisfanaten bezoeken de Grot Chauvet 2 met zijn 36.000 jaar oude grotschilderingen en als u nergens bang voor bent, maakt u een tocht naar het binnenste van de aarde om de prachtige ondergrondse zalen van de Aven d’Orgnac te bewonderen.

Camping Krokodillenboerderij: onze tips voor een geslaagd verblijf

De Krokodillenboerderij in cijfers: 600 dieren in semi-vrijheid waaronder 400 (!) krokodillen en 600 soorten en variëteiten exotische planten in de op 25 °C verwarmde serres!

Mocht u tijdens het bezoek trek krijgen in een hapje, dan kunt u picknicken of gebruik maken van een van de vele horecapunten. Zoet of hartig, er is voor elke smaak wel iets!

Natuurlijk gaat u even langs de winkel voor een souvenir aan het bezoek. Kaart, sleutelhanger, knuffel of boek, ook hier is voor iedereen wel iets. En hop, dat kan in de koffer!

De favoriete plek van de bezoekers? De nurserie, waar klein en groot schattige baby's kunnen bekijken en meer te weten komen over de levenscyclus van de krokodillen. Dat mag u niet missen!

Camping Krokodillenboerderij, reserveer uw verblijf!

Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Er is iets misgegaan
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!