Camping Strand van La Barre-de-Monts: reserveer uw verblijf

Het strand van La Barre-de-Monts, uw ideale vakantiebestemming!

In de buurt van La Barre-de-Monts, een ideale badplaats voor families in de Vendée, liggen tussen het dennenbos en de oceaan niet één maar drie stranden te wachten. Dat betekent dus drie keer zoveel plezier, drie keer zoveel zwempret en drie keer zoveel watersport! 

Uw Sandaya-camping, pal tegenover het eiland Noirmoutier en vlak bij de aanlegsteiger waar de ferry naar het Île d'Yeu vertrekt, wordt uw ideale uitvalsbasis om de parels van de Vendée te ontdekken. U vindt er alles wat u nodig hebt om van een 100% geslaagde campingvakantie te genieten: comfortabele accommodaties, de zee vlakbij, gratis kinderclubs en sportactiviteiten voor jong en oud.

Bezoek het strand van La Barre-de-Monts met de hele familie

Op zoek naar een strand dat alle verwachtingen van uw familie inlost? In de buurt van La Barre-de-Monts vindt u sowieso uw gading! Surfers en kitesurfers zijn dol op het strand van La Grande Côte. Wie het graag veilig houdt, kan naar het bewaakte strand van Fromentine en om heerlijk te wandelen moet u op het strand van La Bergère zijn.

La Barre-de-Monts heeft nog meer te bieden dan de oceaan. Er is ook een dennenbos dat u te voet, te paard of op de fiets kunt verkennen: 2.300 hectare natuur waar jong en oud zich kan uitleven en relaxen. Maak van de gelegenheid gebruik om het pad naar de belvedère van Le Pey de la Blet op te lopen: dit uitkijkpunt (25 meter hoog) biedt u een weergaloos uitzicht over de moeraslanden, het bos en de oceaan.

Bezoek het strand van La Barre-de-Monts met z'n tweetjes

Wacht u met uw geliefde op de ferry naar het Île d'Yeu? Bezoek ondertussen het Marais Breton in de Vendée en proef de heerlijke producten uit de zee. Drink er een lekker wijntje uit de Charente bij en u zit weer barstensvol energie voor de rest van de dag! 

Als u niet de boot neemt om de omgeving te verkennen, kunt u misschien een keer voor de fiets kiezen. Laat uw auto aan de kant en maak gebruik van de 38 km aan fietsroutes die u naar de stranden en de andere pareltjes van de Vendée voeren.

Camping Strand van La Barre-de-Monts: onze tips voor een geslaagd verblijf

De ‘pêche à pied’ is een traditie op de mooie stranden van de Vendée waar u met uw familie, uw geliefde of met vrienden beslist een keer aan moet deelnemen: laarzen aan en schepnetten in de aanslag!

Een bezoek met uw familie of met zijn tweeën aan het ecomuseum ‘Le Daviaud’ is een absolute must. Op het programma: 3 ha natuur, zoutpannen, een hoeve en dieren!

Het zou zonde zijn om vakantie te vieren in de Vendée zonder een oesterkwekerij te bezoeken. Het VVV-kantoor organiseert rondleidingen gevolgd door een proeverij: reserveer zo snel mogelijk uw tickets!

De Vendée heeft een rijke en gevarieerde fauna en flora: amateurfotografen en professionals hebben hun toestel steeds bij de hand om het ongerepte en unieke landschap te vereeuwigen!

Camping Strand van La Barre-de-Monts, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!