Camping Strand van L’Épine: reserveer uw verblijf

Het strand van L’Épine, uw ideale vakantiebestemming!

Op het eiland Noirmoutier is aan mooie stranden geen gebrek! Net als het strand van Les Dames – het meest bekende – is ook dat van L’Épine ideaal om met uw familie, met zijn tweeën of onder vrienden te genieten van de oceaan. Handdoek gevonden? Pet stevig op uw hoofd? Dan bent u klaar voor een heerlijke dag bij het water! 

Na een uitstapje naar het eiland Noirmoutier is het heerlijk thuiskomen op uw Sandaya-camping, uw gezellige uitvalsbasis op het vasteland. Welke accommodatie u ook verkiest – stacaravan met alle comfort, tent, camper of caravan –, iedereen vindt hier zijn gading. Ook het activiteitenaanbod houdt rekening met ieders voorkeuren: verwarmd zwembad, gratis kinderclubs, fietsverhuur, dag- en avondanimatie … Bij Sandaya hebben we ‘verveling’ al lang uit het woordenboek geschrapt!
 

Bezoek het strand van L’Épine met de hele familie

Hebt u op het strand een plekje gevonden voor uw handdoek en parasol, dan is het tijd om het water in te duiken. De jongste zwemmertjes weerstaan vast niet aan de lokroep van de oceaan en zijn uren zoet in het water! Voeg daarbij nog een wedstrijd zandkastelen bouwen en een sessie schelpen rapen, en u komt al gauw in de buurt van de perfecte familiedag aan het strand. Vergeet uw fototoestel niet om deze prachtige momenten te vereeuwigen! 

Bij laagtij trekt de oceaan zich terug en komen rotsen en zandbanken boordevol zeevruchten boven water. Dat is het moment om met zijn allen de laarzen aan te trekken en gewapend met een schepnet op krabbenjacht te gaan. Deze familieactiviteit is ook een uitstekende gelegenheid om uw vissertjes in de dop op een ludieke manier kennis te laten maken met de waterfauna in de Vendée. Plezier verzekerd!

Bezoek het strand van L’Épine met z'n tweetjes

Op het strand van L’Épine valt ook voor verliefde stellen steeds wat te beleven. Voor sportieve tortelduifjes is het de perfecte setting voor hun dagelijkse jogging bij het opstuivende water van de oceaan. Dolce far niente is meer uw stijl? Vlij u neer op uw handdoek en onderbreek uw siësta in de zon slechts nu en dan voor een verkoelende duik in het heldere water van de oceaan. ‘s Avonds genieten romantische zielen tot slot van de sublieme zonsondergang in de armen van hun geliefde. 

In de buurt van het strand liggen de zoutpannen die symbool staan voor de archipel. Tijdens uw bezoek komt u alles te weten over het werk van de zoutwinners. Het witte goud en hoe het gemaakt wordt, heeft hierna geen geheimen meer voor u! Een leuk extraatje: hou halt in de winkel en neem een stukje Noirmoutier mee naar huis!

Camping Strand van L’Épine: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wandel door de haven van Morin om de vissersschuiten en plezierboten te bewonderen, en geniet van een ijsje bij de oceaan: u bent per slot van rekening met vakantie!

Zowel met uw familie als met zijn tweeën is de fiets de beste manier om Noirmoutier te verkennen: fiets gewoon uw neus achterna en ontdek de hele archipel in alle vrijheid!

U wilt jong en oud in alle veiligheid van het strand laten genieten? Denk dan aan uv-bestendige badkleding, zwembandjes, petten en zonnecrème, en u bent klaar voor vele uren zorgeloze waterpret!

Avonturiertjes in de dop zijn dol op het gigantische maïslabyrint ‘Labyrint’île’ in Barbâtre. Maakt u er een race tegen de tijd van of wordt het een rustige wandeling? De eerste die de uitgang vindt, wint! 3,2,1… Start!

Camping Strand van L’Épine, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!