Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Vijfsterrenvakantie in de Var in een oase van groen

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping Etoile d'Argens is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 7 juni tot 3 november 2024

Camping heeft de Clef Verte onderscheiding ontvangen

Sprookjesachtig verblijf aan de Côte d’Azur

Rust, luxe en genot: dat wordt in een notendop uw vakantie op camping L’Etoile d’Argens in de Var. Dit vijfsterrenadres in het hart van een Natura 2000-gebied is – net als de hele Côte d’Azur – luxueus, weergaloos en uniek. 

Een riviershuttle die u rechtstreeks naar een ‘ongerept’ zandstrand brengt, een prachtig aquapark met een minimum aan chemische producten en comfortabele vijfsterrenaccommodaties zoals ecolodges: er wacht u een droomvakantie in Fréjus Saint-Aygulf!

 

Praktische info

Open van 7 juni tot 3 november 2024 425 huuraccommodaties Camping toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit 121 chemin des Etangs
83370 Fréjus
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)4 94 81 01 41 Hoe laat mag ik aankomen? LPO Emmene ton chien EU Ecolabel

Genieten voor groot en klein:

Groen domein van maar liefst 16 ha
Meer weten?
Aquapark met baantjesbad, zwembad en bubbelbaden
Meer weten?
Wellnessruimte met modelages en verzorgingen
Meer weten?
Op 4 km van de stranden van Saint-Aygulf
Meer weten?
*Afbeelding niet contractueel

Helemaal nieuw!

  • Nieuwe Premium wijk Sable d'Or
  • Nieuwe cottage 4*

Een zwembad zonder chloor: heerlijk!

Op camping L’Etoile d’Argens nemen we waterpret erg serieus! Aan alles is gedacht om het iedereen perfect naar de zin te maken: verscheidene zwembaden, een peuterbad zodat de allerkleinsten  kunnen kennismaken met de waterpret, en bubbelbaden om heerlijk te relaxen. Waarmee kunnen we u verleiden?

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Wellness

Hier begint uw vakantie pas echt: relax en maak van de gelegenheid gebruik om te ontspannen in de wellnessruimte op de camping. U wordt gegarandeerd helemaal zen! 

Ontdekken

De schatten van de Var: uw vakantie in postkaartformaat

Ontzettend charmante Provençaalse dorpen, prachtige zandstranden, chique badplaatsen en uitzonderlijke natuurgebieden: de Côte d’Azur is een droombestemming voor elk type vakantieganger. En camping L’Etoile d’Argens is de ideale uitvalsbasis om het alleen, met uw wederhelft of met uw familie te (her)ontdekken!

De evenementen in de buurt van de camping